Salasuhde varatun kanssa? Nämä asiat kannattaa tiedostaa

Olitpa mies tai nainen, suhde varatun ihmisen kanssa on taatusti ongelmallinen. Lue Viral Thread -sivuston listaamat asiat, jotka kannattaa tiedostaa, jos aikoo olla jonkinnäköisessä suhteessa varatun kanssa.

Haaveiletko suhteesta varatun kanssa? Vai oletko jo kenties antautunut salasuhteen pauloihin?

Oletko varmasti sinut suhteenne ja sen mahdollisten ongelmien kanssa? Kannattanee pitää mielessä, että vaikka kaikki alla olevat Viral Thread -sivuston listaamat asiat olisivat selvää kauraa teille kummallekin, salailunne satuttaa ainakin yhtä ihmistä. Sinun täytyykin kysyä itseltäsi yhtä asiaa: onko se todella sen arvoista?

Nämä asiat kuitenkin kannattaa tiedostaa, jos olet päättänyt olla suhteessa varatun kanssa.

1. Hän on luultavasti tehnyt sen ennenkin

Saatat olla ensimmäinen – onhan se mahdollista –, mutta jos hänen omatuntonsa sallii pettämisen sinun kanssasi, on enemmän kuin todennäköistä, että hän on tehnyt sitä ennenkin – ja tekee jatkossakin. 

2. Seksi on mahtavaa

Niin väärin kuin se saattaa ollakin, salainen, sihisevän kuuma tapaaminen jonkun kanssa vain seksin merkeissä on luultavasti yksi elämäsi mahtavimmista seksikokemuksista. Teidän ei tarvitse höpistä joutavia tai syödä päivällistä. Se yksinkertaisesti on kuumaa vain siksi, että se tuntuu väärältä.

3. Et kuitenkaan saa seksiä kovin usein

Varatun kanssa petipainia ei välttämättä ole luvassa kovinkaan usein. Se on kuitenkin taas yksi syy siihen, miksi seksi on mahtavaa, kun vihdoin pääsette kahdestaan jonnekin ja saatte riisuttua vaatteet.

4. Joudut odottelemaan paljon

Jos kyse ei olekaan enää vain seksistä ja tunteesi ottavat vallan, olet pulassa. Miksi? Koska et pääse juttelemaan hänelle kovin usein. Kyseessä ei todellakaan ole tavallinen parisuhde, vaan paljon on kiinni aikataulujen kohtaamisesta.

5. Näet vain kuoren

Olet oikeastaan aika onnekas. Et joudu tekemisiin niiden kaikkien ikävien asioiden kanssa – sinun ei tarvitse tietää, paljonko hän vihaa työtään, kuinka paljon hänen lapsensa vihaavat häntä ja kuinka onneton hän saattaa todellisuudessa olla parisuhteessaan. Saat vain sen hauskan, seksikkään puolen... Ja siihen ehkä kannattaa tyytyä, vai mitä?

6. Et ole erityinen

Jos luulit muuta, olit väärässä. Kuinka voisit olla hänelle erityinen, jos hän kerran menee kotiin jatkamaan avioelämäänsä nähtyään sinua? Olet toki erityinen ihmisenä, mutta hänelle olet luultavasti vain tylsän elämän piristäjä.

7. Hän tuskin välittää siitä, miten päiväsi on mennyt

Jos olet salasuhteessa, ette luultavasti käyskentele julkisesti yhdessä, juttele päivästänne tai harrasta muuta kuin mieletöntä petipainia. Se on sekä salasuhteen rikkaus että ehdoton huono puoli.

8. Hän ei koskaan jätä kumppaniaan

Voihan olla minimaalinen mahdollisuus siihen, että hän jättää kumppaninsa vuoksesi, mutta monestako tällaisesta tapauksesta olet kuullut? Todennäköisempää on se, että olet koko suhteenne ajan vain "se toinen".

Lähde: Viral Thread

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja