Salakuvat: Tässä on viimeisin lisäys Renaultin uutuustulvaan

Renault on uudistanut mallistoaan todella nopeaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Eikä meno ole loppumassa, vaan syksyllä markkinoille saadaan uusi keskikokoinen katumaasturi. Renault onnistui pitämään uutuudeen ptikään salassa, mutta nyt tämä nimellä Maxthon kulkeva malli on bongattu talvitesteissä pohjoisessa.

Renaultille kokonaan uusi malli omaa japanilaiset sukujuuret pikkuveli Kadjarin tapaan. Uusi Maxthon tulee perustumaan siis Nissan X-Trailiin ja jakaa pitkälti rakenteen pitkälti tämän kanssa. Auto tulee siis olemaan varsin huomattavasti Kadjaria isompi ja tarjoamaan enemmän tilaa sekä matkustamon että tavaratilan osalta. Kasvaneista mitoista huolimatta uusi Maxthon tulee olemaan huomattavasti edeltävää Koleosta kevyempi.

Yhteisestä tekniikasta huolimatta Renault erottuu alkuperästään muotoilullisesti niin ulkoa kuin sisältäkin. Sekä etu- että takavalojen optiikka tullee olemaan hiljattain esitellyistä Meganesta ja Talismanista tuttua. Päiväajovalojen C-kuvio ja leveät keskellä kapenevat takavalot luovat sopivasti sukunäköä muuhun mallistoon. Tarjolla on myös laaja kattaus uusimpia ajoa helpottavia ja turvallisuutta parantavia järjestelmiä. Lisäksi tarjolle tulee nykytrendin mukaisesti täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot. X-Trailin tapaan myös Maxthon tulee tarjolle seitsemänpaikkaisena.

Renaultin uutuutta odotetaan esiteltäväksi lokakuussa Pariisin autonäyttelyssä. Auto ehtii todennäköisesti kotimarkkinoillaan kauppoihin vielä tämän vuoden puolella.

Lue lisää samaan tekniikkaan perustuvasta X-Trailistä:
Koeajossa Nissan X-Trail – kestosuosikin isoveli

Lue myös:

    Uusimmat