Saksilla aseistautunut mies hyökkäili Raumalla ihmisten kimppuun – uhkasi tappaa ja talttui vasta sähkölamauttimella

Raumalla tutkitaan tänä aamuna tapahtuneita epäiltyjä tapon yrityksiä, jossa mies hyökkäili ihmisten kimppuun saksilla.

Hätäkeskus sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 7.22. Ensimmäinen ilmoitus tuli Suvitien ja Syväraumankadun risteyksen vieressä olevalta laiturilta, jossa saksimies oli hyökännyt laiturilla olleen kimppuun, uhannut tappamisella ja lyönyt saksilla kohti.

Mies sai kuitenkin torjuttua iskut ja pääsi pakoon vammoitta.

Tunkeutui väkivalloin asuntoon

Aggressiivinen mies kuitenkin jatkoi matkaa Syväraumankatua kohti keskustaa, ja kohtasi paritalon ulkopuolella kaksi tupakalla ollutta miestä.

Mies uhkasi tappaa heidät, ja miehet pakenivat kimppuunsa hyökännyttä miestä sisälle asuntoon.

Hyökkääjä kuitenkin jatkoi rikkomalla asunnon ikkunan ja tunkeutumalla asuntoon, jossa yritti lyödä asunnossa olleita kolmea ihmistä.

Asukkaat onnistuivat kuitenkin väistämään tappouhkauksia esittävän miehen iskut välttyen fyysisiltä vammoilta.

Motiivista ei tietoa

Poliisi sai miehen kiinni asunnosta. Kiinniotossa miehen taltuttamiseen käytettiin sähkölamautinta hänen syyllistyttyään virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen.

Miestä epäillään neljästä tapon yrityksestä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta. Poliisin mukaan tutkittavaksi voi tulla myös muita pienempiä rikosnimikkeitä.

Kaikki hyökkäyksen kohteeksi joutuneet ovat täysi-ikäisiä, ja epäilty on 19-vuotias raumalainen mies. Syytä miehen käytökselle ei tässä vaiheessa tiedetä.

Lue myös:

    Uusimmat