Saksalaisoikeus vahvisti: Madeleine McCannin katoamistapauksen pääepäilty pysyy vankilassa – tuomittiin aiemmin vanhuksen raiskaamisesta

Tutkijoilla todisteita siitä, että Madeleine McCann olisi kuollut – tämä vuonna 2007 alkaneesta katoamistapauksesta tiedetään nyt 1:00
Tapauksen tutkijat kertoivat aiemmin, että heillä on todisteita, jotka viittaavat Madeleine McCannin kuolleen. Katso videolta, mitä tapauksesta tiedetään.

Madeleine McCannin katoamistapauksen pääepäilty pysyy vankilassa.

Christian Brückner tuomittiin aiemmin 72-vuotiaan amerikkalaisnaisen raiskauksesta seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen.

Mies oli käynyt naisen kimppuun Portugalin Praia da Luzissa vuonna 2005. Rikos tapahtui samalla alueella, missä kolmevuotias Madeleine McCann katosi vuonna 2007.

Brückner valitti tuomiostaan, mutta saksalainen tuomioistuin ei pyörtänyt päätöstä. Miehen on määrä aloittaa vankeusrangaistuksensa suorittaminen tammikuussa.

Vapaalla jalalla mies ei tosin ole nytkään, sillä hän istuu vankeusrangaistusta huumausainerikoksista. Aiemmin mies on tuomittu muun muassa lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Rikokset, joista mies on tähän mennessä tuomittu, eivät ole liittyneet McCannin katoamistapaukseen. Miestä kuitenkin epäillään katoamiseen liittyen. Saksalaisviranomaiset kertoivat epäilystä kesäkuussa.

Valituksen hylkäämisestä on uutisoinut tänään muun muassa uutissivusto Independent.

Brückner on kuitenkin ollut otsikoissa jo aiemmin tällä viikolla.

Mies oli maanantaina oikeuden kuultavana huumerikosvyyhdistä, johon liittyen hänet on jo aiemmin tuomittu. Päivä oikeudessa ei sujunut täysin ongelmitta. Brückner joutui oikeustalon sellissä kahakkaan, jossa häneltä murtui kaksi kylkiluuta.

Saksalaisen Zeit-lehden tietojen mukaan kahakkaa edelsi tilanne, jossa vartijat olivat estäneet miestä tupakoimasta.

Miehen kerrotaan riehuneen sellissään ja sotkeneen seiniä jogurtilla sekä tukkineen wc-pöntön paperilla. Zeit-lehden mukaan Brückner on kertonut saaneensa vammat, kun vartijat puuttuivat peliin ja kaatoivat tämän päin sellin sänkyä.  

Lue myös:

    Uusimmat