Saksalaismies mälläsi miljoonan maksavan McLaren Sennan vain tunteja luovutuksen jälkeen

1:28

Brittiläisvalmisteinen hyperauto koki kovia Saksassa vain hetki sen jälkeen, kun auton omistaja oli käynyt hakemassa sen müncheniläisestä autoliikkeestä.

Pääkuvan video: Tällainen on Mersun F1-moottorilla varustettu hyperauto

Miljoonan dollarin arvoinen McLaren Senna otti yhteen kivimuurin kanssa Saksassa viime viikon lauantaina. Auto oli noudettu Münchenin McLaren-liikkeestä vain muutamaa tuntia aiemmin.

Aiheesta uutisoivan GTspiritin mukaan kilometrejä oli ehtinyt kertyä Sennan mittariin tasan sata. Auton omistaja, 43-vuotias liikemies, soitti välittömästi lipsahduksen jälkeen autoliikkeeseen, jonka työntekijät saapuivat "minuuteissa" noutamaan vaurioitunutta hyperautoa.

Vaikka auto ei vaurioitunutkaan erityisen pahasti, voi korjaamolasku olla joka tapauksessa merkittävä. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Senna on joutunut onnettomuuteen.

Ulosajon syy ei ole tiedossa, mutta 789 hevosvoiman välittyminen vain ja ainoastaan takapyörille on voinut vaikuttaa asiaan.

Vain 500 kappaletta valmistettavassa McLaren Sennassa on 4-litrainen kaksoisahdettu V8. Se kiihtyy nollasta sataan alle kolmessa sekunnissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja