Saitko taas potkut, ostitko viimeisillä rahoillasi pelejä? Tästä tiedät, ettet hallitse omaa elämääsi

Jokainen meistä voi kohdata elämässään epäonnea tai huonoa tuuria. Joskus suurin ongelma kuitenkin löytyy peiliin katsomalla. Näistä merkeistä tiedät, ettet hallitse omaa elämääsi!

 1. Sinulla käy jatkuvasti huono tuuri. Jääkaapissa on vain valo, ja autokin hajosi! Kun elämääsi tarkastelee tarkemmin, voi havaita, ettet jaksa käydä kaupassa, syöt pelkkää pizzaa ja autokin on toista vuotta huoltamatta...
 2. Olet rahapulassa. Sukulaisesi lainaa sinulle satasen. Ostat sillä uuden pleikkapelin.
 3. Sinulla ei itse asiassa koskaan tunnu olevan rahaa. Käyt silti jatkuvasti baarissa ja ravintolassa. Seuraavana päivänä anot lainaa kaveriltasi.
 4. Sinulla käy satumainen tuuri: saat unelmiesi työpaikan. Kehut asiasta kaikille. Kuukauden kuluttua olet taas työtön, koska "ne luuserit siellä oli idiootteja".
 5. Se taisi olla jo kolmas työ, joka sinulta meni alta? Syy on muiden, aina muiden. Miksi sinun kohdallesi sattuvatkin kaikki idiootit ja hullut esimiehet, jotka haluavat piinata ja kostaa?
 6. Ainoa tapa huvitella on vetää kännit. Siis ai-no-a.
 7. Valitat ongelmistasi kavereillesi. Et ota vastaan neuvoja tai tee mitään muuttaaksesi tilannettasi; sen sijaan valitat huomenna vähän lisää samasta aiheesta.
 8. Saat jatkuvasti uusia ideoita siitä, mitä haluat tehdä. "Hei, mä rupeankin maatilalliseksi!" Viikon päästä raivoat kavereillesi, kun muka pitäisi viideltä nousta lypsämään. "Siis mä haluan vain elää maaseudun rauhassa yksinkertaista elämää!"
 9. Olet tottunut siihen, että isi/äiti/veli/sisko pelastaa sinut pulasta. Ja jos ei pelasta, ei se pula sinusta johtunut muutenkaan.
 10. Lupaat, ettet juo enää ikinä. Illalla olet jo klubilla.
 11. Jaat kaikki ongelmasi sosiaaliseen mediaan: "haluan tässä vain ilmoittaa, että Jarkko on yks persläpi!!!111"
 12. Kun sinulta sitten kysytään, mitä Jarkko on tehnyt, kerrot joko kaiken – siis aivan kaiken – tai vastaat ”en halua puhua siitä, huoh :(((((”
 13. Olet yli 35. Et osaa pyykätä tai siivota.  
 14. Parkkeeraat, mihin sattuu. Kun saat sakkoja, se on "oikeusmurha" ja poliisitkin "sikoja".
 15. Lainailet asioita. Et palauta niitä. Hupsista.

Osittainen lähde: Reddit.com

Voiko syrjäytymistä ehkäistä? Katso video:

5:30

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja