"Sain aivoinfarktin, olen elossa" – tänään on aika kiittää sairaanhoitajaa!

Sairaanhoitajan päivää vietetään 12.5.2015. Kiitä tänään sairaanhoitajaa!

Sairaanhoitajan päivää vietetään 12.5.2015. Tänään onkin oikea aika kiittää sairaanhoitajia, jotka huolehtivat sairaista ja tuovat helpotusta tuskan ja surun hetkellä!

Anna kiitosta sairaanhoitajille!

  • Lähetä henkilökohtainen sähköinen (tai perinteinen) kiitoskortti omalla tervehdyksellä.
  • Kiitä sosiaalisessa mediassa hashtageilla #kiitos ja #1205.
  • Ilahduta ja muista lähelläsi olevia tai sinua auttaneita sairaanhoitajia
  • Jaa oma tervehdyksesi sairaanhoitajat.fi -sivulla.

Lähde: Sairaanhoitajat.fi

Hoitohenkilökuntaa voi kiittää esimerkiksi sosiaalisessa mediassa hashtageilla #kiitos ja #1205.

Toimituksemme päätti tarttua haasteeseen – näin kiitimme!

"Kiitos niille hoitajille, jotka hoivasivat serkkuani, kun hän sai sydämentahdistimen. Pelastitte lapsuuden parhaan kaverini!"
– Nainen, 29

"Sain huuleeni taannoin ison vekin pienessä onnettomuudessa. Haluaisin kiittää sairaanhoitajaa, joka sairaalassa kehotti lääkäriä tekemään tikkaamisessa erityisen tarkkaa työtä, koska olin juuri menossa naimisiin. Puhuminen oli vaikeaa ja sairaanhoitaja mainitsi puolestani useaan otteeseen lääkärille, että ”ole erityisen varovainen, tämän tytön huuli pitää saada nätiksi, kun hän on menossa pian naimisiin". Muistelin vielä hääkuvauksissakin sairaanhoitajan tilannetajua lämmöllä – ja huuli ehti parantua tosi nätisti."
– Nainen, 27

"Olin menossa lääkärin ultraäänikuvauksiin, jossa varmistettiin, ettei rinnastani löytynyt patti ollut kasvain. Hermoilin ja jännitin luonnollisesti lääkäriin menoa. Kun pääsin ultraäänihuoneeseen, sairaanhoitaja tuli hetkeksi odottamaan kanssani lääkäriä ja sanoi, että ei ole mitään hätää. Että hengittelet vain rauhallisesti, kaikki selviää kyllä. Omien kokemusteni mukaan sairaanhoitajille on uskomaton taito kohdata potilaiden hätä. Itsekin luulin, ettei pelkoni välittyisi, mutta hoitajalta se ei jäänyt huomaamatta."
– Nainen, 24

Myös suomalaiset ovat intoutuneet jakamaan kiitoksia sosiaalisessa mediassa. Lue koskettavat tarina!

Lue myös:

    Uusimmat