Mainos

Ryöstäjä uhkasi henkeä junassa – Julie muisti kikan tv-sarjasta ja pelastui

Julie sai ryöstäjältä uhkaavan viestin junassa, mutta selvisi tilanteesta tv-sarjan neuvojen avulla.

Amerikkalainen Julie Dragland selvisi uhkaavasta tilanteesta poliisisarjan ansiosta. 33-vuotias Dragland oli junassa Kaliforniassa, kun hänen takanaan istunut henkilö ojensi hänelle lapun. Lapussa luki että Draglandia uhattiin kahdella aseella.

"Jos haluat elää, ojenna lompakkosi + puhelimesi nyt, äläkä käänny ympäri, ja ole hienovarainen. Älä käänny ympäri, kunnes olemme poistuneet keskustasta, ja jäät henkiin", punaisella musteella kirjoitettu lappu totesi.

– Kun näin lapun, menin paniikkiin. En halunnut antaa tavaroitani, mutten tiennyt, kuka on takanani, Dragland kertoi haastattelussa.

Aluksi hän yritti muodostaa suullaan äänettömästi sanat "auta minua" lähellä matkustavalle miehelle, mutta mies ei huomannut ja jäi pois junasta.

Kuvia epäillystä ja lapusta, jonka Dragland sai junassa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sitten Dragland päätti kokeilla jotakin: hän kaatui penkille kyljelleen ja teeskenteli saaneensa kouristuskohtauksen. Myöhemmin Dragland kertoi nähneensä samanlaisen kikan sarjassa Law & Order, suomeksi siis Kova laki.

– Näytin luultavasti hyvin naurettavalta. Lyyhistyin sivulle ja aloin täristä ja itkeä. Suljin silmäni ja lisäsin vauhtia, jotta ihmiset huomaisivat minut.

Lähellä istunut pari tuli kysymään, voiko Dragland hyvin, ja hän ojensi saamansa lapun heille. Dragland epäilee, että ryöstöä yrittänyt jäi seuraavalla asemalla pois.

Poliisi ei ole löytänyt epäiltyä, josta on kuitenkin julkaistu kuva. Dragland ei halua nostaa syytteitä, mikäli syyllinen löytyisikin.

 

Lähde: Sfgate.com

***

1:04

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.