Ryan Goslingilta raju paljastus uutuusleffan kuvauksista – Harrison Ford löi nyrkillä kasvoihin

Näyttelijäkomistus kertoo kuvausten erikoisesta sattumasta GQ-lehden tammikuun numerossa, People kirjoittaa.

1980-luvulla alun perin julkaistulle Blade Runner -elokuvalle kuvataan parhaillaan jatko-osaa. Elokuvassa näyttelevät Hollywood-suosikit Harrison Ford ja Ryan Gosling. Gosling kertoi, että Ford oli motannut häntä nyrkillä kasvoihin kesken Blade Runner 2049-leffan kuvausten.

– Kuvasimme tappelukohtausta ja se vain tapahtui. Mutta hauskinta oli, kun kohtaus oli purkissa ja minulle tuotiin jäitä kasvojani varten, Harrison tyrkkäsi minut pois tieltä ja pisti nyrkkinsä jäihin, Gosling kertoi lehdelle.

Goslingin mukaan kyseessä oli ikään kuin siirtymäriitti. Ford pahoitteli myös nyrkinheiluttelua tapauksen jälkeen – tavallaan.

– Hän tuli jälkeenpäin viskipullon kanssa ja ajattelin, että tiesin näin tapahtuvan. Hän otti lasin taskustaan, kaatoi minulle pullosta ja käveli pois koko loppupullon kanssa. Hän ei tainnut lähentyä kanssani niin, että olisin ansainnut koko pullollisen.

Harrison Ford muistetaan ikonisista rooleistaan esimerkiksi Star Wars - ja Indiana Jones -elokuvissa. Nuoremman polven suosikki Ryan Gosling puolestaan tunnetaan The Notebook - ja Half Nelson -elokuvista.

Lue myös:

    Uusimmat