Ruotsinsuomalaisen somevaikuttaja Satu Nordling Gonzalezin perhe kohtasi järkyttävän menetyksen – 13-vuotias Vanessa-tytär menehtyi täysin yllättäen

Perheineen Tukholmassa asuva somevaikuttaja Satu Nordling Gonzalez kertoi tyttärensä poismenosta Instagramissa. Hän on nyttemmin avannut Vanessan kuolemaa edeltäviä tapahtumia.

Mybabydolls-blogia kirjoittava ruotsinsuomalainen somevaikuttaja Satu Nordling Gonzalez kertoi hiljattain Instagramissa järkyttävästä tragediasta, jonka hänen perheensä kohtasi reilu viikko sitten. Nordling Gonzalezin ja hänen puolisonsa Andresin 11 lapsesta toiseksi vanhin, 13-vuotias Vanessa-tytär menehtyi täysin yllättäen.

Nordling Gonzalez kertoi 8. toukokuuta Instagram-seuraajilleen, että Vanessalle sattui trampoliinionnettomuus, jossa hänen polvensa meni sijoiltaan. Tapaturman aiheuttaman vamman korjaaminen vaati leikkauksen, ja operaatio oli tarkoitus tehdä maanantaina 15. toukokuuta.

Nordling Gonzalez kertoi Vanessan menehtymisen jälkeen Instagramissa, ettei kuolemalla ollut mitään tekemistä onnettomuuden tai leikkauksen kanssa.

– Emme koskaan päässeet niin pitkälle, hän kirjoitti leikkaukseen viitaten.

Perjantaina 26. toukokuuta jakamassaan Instagram-päivityksessä Nordling Gonzalez avaa tapahtumia, jotka johtivat hänen tyttärensä menehtymiseen.

– Tapahtumat pyörivät päässäni uudelleen ja uudelleen, mutta niitä on niin vaikea pukea tekstiksi. Teen tämän Vanessan vuoksi, mutta myös meidän takiamme, jotta voimme surra rauhassa ilman spekulaatioita ja huhuja, Nordling Gonzalez alustaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nordling Gonzalez kirjoittaa heränneensä maanantaiyönä 15. toukokuuta siihen, että Vanessa oksentaa huoneessaan. Äiti kertoo ajatelleensa, että tytär on hermostunut leikkauksesta, johon tämän oli tarkoitus mennä aamulla.

– Vein hänet terassille ja hän sanoi, että hänen selkänsä sattuu. Pian hänen oli vaikea hengittää, Nordling Gonzalez kertaa tapahtumia.

Nordling Gonzalez kertoi hälyyttäneensä paikalle apua, ja ambulanssi saapui nopeasti. Ensihoitohenkilökunnan tytölle tekemien testien perusteella kaikki vaikutti olevan hyvin, mutta koska Vanessan kurkku oli turvonnut ulkopuolelta, hän lähti ambulanssikyydillä sairaalaan. Tytön mukaan lähti hänen isänsä Andres.

Nordling Gonzalezin mukaan Andres soitti hänelle sairaalaan saavuttuaan ja kertoi kaiken olevan kunnossa. Hän kehotti Nordling Gonzalezia menemään takaisin nukkumaan ja lupasi soittavansa, kun Vanessa oli käynyt röntgenkuvauksessa.

Nordling Gonzalezin kirjoittaa laittaneensa välikohtauksen aikana heränneet nuoremmat lapsensa takaisin nukkumaan. Hän kertoo Andresi soittaneen uudelleen neljältä aamulla.

– Vanessa oli saanut sydänpysähdyksen, hän kirjoittaa.

Nordling Gonzalez kertoo kiiruhtaneensa sairaalaan, ja paikalle päästyään hoitajat olivat kysyneet, haluaisiko hän juosta.

– Saapuessamme halasin lohdutonta Andresta ja pääsimme huoneeseen, jossa 20–30 lääkäriä kamppaili saadakseen Vanessan sydämen jälleen käyntiin.

Äiti kertoo lääkäreiden taistelleen kahden ikuisuudelta tuntuvan tunnin ajan ja tehneensä kaiken voitavansa pelastaakseen heidän tyttärensä hengen. Lopulta mitään ei kuitenkaan ollut enää tehtävissä.

– Vanessan aortta oli repeytynyt ja vuotanut verta hänen keuhkoihinsa, kaikkialle. Ruumiinavauksen mukaan hänen verisuonensa olivat hauraat ja oli vain ajan kysymys, milloin tämä tapahtuisi, eikä kukaan meistä olisi voinut estää sitä mitenkään, hän päättää postauksensa.

Postauksen kommenttikenttään on jätetty tuhansia suruvalitteluja.

– Olette ajatuksissani. Suuri halaus teille, yksi kirjoittaa.

– Voin pahoin ja kyyneleet valuvat lukiessani tästä kauhistuttavasta ja traumatisoivasta tapahtumaketjusta, toinen kertoo.

– Olen niin pahoillani. Lähetän teille paljon rakkautta, kolmas toivoo.

Lue myös:

    Uusimmat