Ruhtinatar Charlenen Instagram-tilillä julkaistiin erikoinen syntymäpäivävideo – yhä mystisessä hoidossa oleva kuninkaallinen vietti juhlapäivänsä lähteiden mukaan yksin

Ruhtinatar Charlene vietti lähdetietojen mukaan syntymäpäiväänsä yksin. 

Monacon ruhtinatar Charlene vietti 25. tammikuuta 44-vuotissyntymäpäiviään. Juhlan kunniaksi Charlenen virallisella Instagram-tilillä julkaistiin ruhtinattaren etelä-afrikkalaisen hyväntekeväisyyssäätiön tekemä onnitteluvideo, jossa kuvataan Charlenen elämän vaiheita. Charlenen omaa käsialaa ruhtinattaren omalla tilillä tehdyssä julkaisussa oli ainoastaan yksi punainen sydänemoji. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää syntymäpäivää, prinsessa Charlene! Kunnioitamme sitä kuinka paljon annat aina itsestäsi muuttaaksesi ihmisten elämiä ympäri maailman, sinun intohimosi sekä omistautumisesi ihmishenkien pelastamiseen ja muuttamiseen on todella suuri inspiraation lähde. Me uskomme, että tämä video matkastasi tähän asti muistuttaa sinua siitä, miten rakastettu ja arvostettu olet, julkaisun saatetekstissä todetaan. 

Samainen hyväntekeväisyyssäätiön tekemä video julkaistiin myös ruhtinasparin, eli Charlenen ja hänen aviopuolisonsa ruhtinas Albertin yhteisellä Instagram-tilillä. Sama päivitys on julkaistu myös Princess Charlene of Monaco Foundationin Instagram-tilillä. 

Monacon kuninkaallisten sosiaalisessa mediassa ei julkaistu henkilökohtaisempia onnitteluja ruhtinattarelle, joka on tiettävästi yhä hoitolaitoksessa jossain Monacon ulkopuolella. Daily Mailin mukaan Charlene vietti syntymäpäivänsä todennäköisesti yksin ilman perhettään. Ruhtinatar ja hänen perheensä viettivät lehden tietojen mukaan erillään myös joulun sekä perheen kaksosten joulukuiset syntymäpäivät.

Vuoden 2021 marraskuussa Charlene palasi Monacoon lähes puolen vuoden mittaiseksi venyneeltä Etelä-Afrikan matkaltaan. Charlene, joka on entinen olympiauimari, on kotoisin Etelä-Afrikasta. Ruhtinatar matkusti vanhaan kotimaahansa vuoden 2021 toukokuussa edustaakseen hyväntekeväisyysjärjestönsä tilaisuuksissa. Matkan oli tarkoitus kestää alunperin vain kymmenen päivää. 

Ruhtinatar sai kuitenkin matkallaan vakavan nenään ja nieluun vaikuttaneen infektion, jonka takia Charlene leikattiin useaan otteeseen. Infektion ja siitä aiheutuneiden komplikaatioiden takia ruhtinatar ei pystynyt lentämään takaisin kotimaahansa, kuin vasta loppusyksystä. Ruhtinas Albert ja parin 7-vuotiaat kaksoset Jacques ja Gabriella vierailivat Charlenen luona Etelä-Afrikassa tuona aikana kahdesti. 

Pian Monacoon paluunsa jälkeen Charlenen puoliso ruhtinas Albert kertoi Peoplelle, että ruhtinatar saa jälleen hoitoa Monacon ulkopuolella. Ruhtinaan mukaan hänen puolisonsa kärsii perusteellisesta, sekä fyysisestä että henkisestä uupumuksesta. Ruhtinas kertoi tuolloin, että Charlenen toipuminen tulisi kestämään vähintäänkin viikkoja. Albert on kommentoinut useaan otteeseen, ettei tilanne johtuisi ongelmista parin avioliitossa. 

Charlenea ei ole nähty lainkaan julkisuudessa marraskuun jälkeen. Ruhtinattaren Instagram-tilillä on ollut tällä välillä aktiivisuutta, mutta sinne on päivitetty ainoastaan vanhoja kuvia sekä videoita kuninkaalisesta. 

Albert ja Charlene tapasivat toisensa vuonna 2000 Monacossa järjestetyssä uimakilpailussa. Pari meni naimisiin vuonna 2011 ja vuonna 2014 parin kaksoset syntyivät. 

Lue myös:

    Uusimmat