Ruhtinatar Charlenen epämääräinen poissaolo jatkuu – asiantuntijan mukaan tilanne alkaa olla Monacon kuninkaallisille erityisen tukala

Ruhtinatar Charlenen poissaolo julkisuudesta aiheuttaa yhä enemmän huolta ja ongelmia Monacon hovissa, arvioi asiantuntija.

Hiljaisuus ja epämääräisyys Monacon ruhtinatar Charlenen voinnin ympärillä on aiheuttanut kohinaa ja spekulaatiota jälleen vuoden 2021 marraskuusta lähtien. Tuolloin Charlene palasi lyhyesti Monacoon lähes puolen vuoden mittaiseksi venyneeltä Etelä-Afrikan matkaltaan. Pian Monacoon paluunsa jälkeen Charlenen puoliso ruhtinas Albert kertoi Peoplelle, että ruhtinatar saa jälleen hoitoa Monacon ulkopuolella. Ruhtinaan mukaan hänen puolisonsa kärsii perusteellisesta, sekä fyysisestä että henkisestä uupumuksesta. Ruhtinas kertoi tuolloin, että Charlenen toipuminen tulisi kestämään vähintäänkin viikkoja.

Charlene on ilmeisesti edelleen hoitolaitoksessa, sillä häntä ei ole nähty julkisuudessa sitten marraskuun. Ainoat elonmerkit ruhtinattaresta on saatu hänen Instagram-tilinsä kautta, jonne on tehty marraskuun jälkeen muutamia julkaisuja. Charlene muun muassa julkaisi Instagram-tilillään hyvän joulun toivotukset, jonka yhteydessä hän julkaisi piirroskuvan itsestään, puolisostaan Albertista sekä parin 7-vuotiaista kaksosista Jacquesista ja Gabriellasta. Charlenen Instagram-päivityksissä ei ole nähty lainkaan tuoreita kuvia ruhtinattaresta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuninkaallisasiantuntija Coryne Hallin mukaan Charlenen pitkä, epämääräinen sekä hämmentävä poissaolo julkisuudesta on erittäin ongelmallinen sekä tukala asia muille kuninkaallisille. Charlenen terveydentila on kirvoittanut kuukausien aikana useita sitkeitä huhuja ja juoruja, joita ruhtinas Albert ja muut perheen sukulaiset ovat yrittäneet lakaista maton alle ja hiljentää. 

– Kuninkaalliselle perheelle ja erityisesti Albertille on varsin vaikeaa olla kiistämässä huhuja jatkuvasti, mukaan lukien niitä joiden mukaan hänen avioliittonsa olisi ongelmissa, Hall arvioi. 

Charlenen poissaololla on myös Hallin mukaan vaikutuksensa itse Monacon ruhtinaskuntaan. 

– Luulen, että monacolaiset ovat todella huolissaan, sillä he eivät ole juurikaan nähneet häntä sitten vuoden 2021 alun. Heillä on prinsessa, jota he eivät ikinä näe. 

Prinssi Albertin siskot prinsessa Caroline sekä prinsessa Stephanie ovat ottaneet enemmän roolia kuninkaallisissa edustustilaisuuksissa viime aikoina Charlenen sijasta. 

Charlene matkusti toukokuussa 2021 Etelä-Afrikkaan matkalle, jonka oli tarkoitus kestää alun perin noin kymmenen päivää. Ruhtinatar sai kuitenkin matkallaan vakavan nenään ja nieluun vaikuttaneen infektion, jonka takia Charlene leikattiin useaan otteeseen. Infektion ja siitä aiheutuneiden komplikaatioiden takia ruhtinatar ei pystynyt lentämään takaisin kotimaahansa, kuin vasta loppusyksystä. Ruhtinas Albert ja parin kaksoset vierailivat Charlenen luona Etelä-Afrikassa tuona aikana kahdesti. 

Albert ja entinen olympiauimari Charlene menivät naimisiin vuonna 2011.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat