Röyhkeät lokit olivat viedä näön – jäätelöä syönyt neljävuotias Leon joutui lintuparven hyökkäyksen kohteeksi

Iso-Britanniassa neljävuotias poika oli menettää näkönsä lokkiparven hyökättyä hänen kimppuunsa. Isä vaatii, että lintuongelmaan tulisi puuttua välittömästi.

Isä ja hänen nelivuotias poikansa olivat viettämässä mukavaa kesäpäivää ulkona, kun röyhkeä lintuparvi hyökkäsi pikkupojan kimppuun yrittäen viedä hänen kädessään olleen jäätelötötterön.

Poika Leon Lu-Dexter sai naarmuja ja haavoja vain muutaman sentin päähän silmistään, eikä hänen isänsä uskalla edes ajatella, mitä pahimmassa tapauksessa olisi voinut tapahtua. 

Hyökkäys jätti pojalle kammon lokkeja kohtaan

Pojan isä, Aaron Dexter, huomasi vaaratilanteen vasta, kun kuuli poikansa huutavan hädissään.

– Aluksi mitään ei tapahtunut, mutta kun käännyin ympäri huomasin lokit hänen päänsä ympärillä, isä kertoo.

Lintujen hätistelyn jälkeen isä huomasi pojan kasvoissa ison naarmun, joka sijaitsi aivan pojan silmän vieressä. Vaikka naarmu on nyt parantunut hyvin, isä kertoo, ettei voi olla ajattelematta kuinka pienestä kaikki oli kiinni. Pojan silmä olisi voinut vaurioitua peruuttamattomalla tavalla.

– En uskalla edes kuvitella mitä olisi voinut tapahtua. En ole varma oliko se jalka vai nokka, mutta osuma olisi voinut jopa sokeuttaa hänet, isä kertoo.

– Hän voi nyt hyvin, mutta on ryhtynyt pelkäämään lokkeja. Ja niitä on joka paikassa asuinalueellamme!

Isä ihmettelee, miksei lokkiongelmaa saada kuriin 

Lokit ovat yleinen ongelma Englannin Devonissa, missä kyseinen vaaratilanne tapahtui. Asiasta suivaantunut isä on ryhtynyt vaatimaan toimia, joilla lokit saataisiin alueella kuriin. 

– Mitä olisikaan tapahtunut, jos koira olisi tehnyt tämän? Se olisi taatusti lopetettu hyökättyään lapsen kimppuun, joten miksi lokeille ei voida tehdä mitään? isä ihmettelee.

Hänen mukaansa linnut ovat tulleet aina vain röyhkeämmiksi viime kuukausina turistien ruokkiessa niitä.

Video: Tiedätkö miten toimia, jos lapsi tarvitsee elytystä? Päivitä tietosi videolta!


Lähteet: Metro.uk, TheSun 

Lue myös:

    Uusimmat