Rosanna Kulju pyysi Niko Saarista ottamaan itsestään kuvia - lopputulos naurattaa: "Tilannekuvat on parhaita!"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Tällaista nykymissin arki on: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki kisan luotsaaja Rosanna Kulju

Rosanna Kulju sättii ystäväänsä lempeästi sosiaalisessa mediassa. 

Miss Helsinki -kisojen luotsaajana ja somevaikuttajana tunnettu Rosanna Kulju on laittanut hynttyyt yhteen mediapersoona Niko Saarisen kanssa podcastin muodossa. Sen tiimoilta kaksikko oli vierailemassa Ylen aamutelevisiossa. 

Kulju kertoo, että pyysi Saarista ottamaan itsestään kuvia, kun oli "kerrankin meikit naamalla". Saarinen on ottanut kuvia juuri niistä hetkistä, joissa Kulju ei poseeraa.  

– No, tässä on tulos. Sä oot rakas Niko monitaituri mutta instagram boyfriendia susta ei kyllä tule.

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Kuljun kuvapäivitys on kerännyt hersyvän vastaanoton. 

– Ihana ku jaat tämän. Kaunis oot aina, seuraaja kirjoitaa.

– Tilannekuvat on parhaita! Niko Saarinen kirjoittaa ystävänsä päivitykseen. 

Kulju muisteli muutama päivä sitten Instagramissaan sitä, miltä hänen elämänsä näytti tasan vuosi sitten. Aikana, jolloin koronavirus ei ollut maailmanlaajuinen pandemia. 

Kulju julkaisi kuvaparin, jossa toisessa hän poseeraa päivettyneenä palmun alla. Toisessa kuvassa hän hymyilee kameralle kotonaan, villatakki päällään. 

– Tasan vuosi sitten oli vähän eri meininki tällä muikilla! Oli kirjoja, bisseä, palmuja, aurinkoa ja beachclubeja. Nyt on villasukat, hömppäsarjat, lumikinokset, pyjamat ja loputtomasti kahvia. Semmosta.

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Lue myös:

    Uusimmat