Rosanna Kulju lähti Italiaan kahdeksi viikoksi – majoittuu ystävänsä luona vuoristossa: "Ihmiskontaktit on aika nollassa"

8:32
Miss Helsinki Inna Tähtinen ja Rosanna Kulju MTV Uutiset Livessä.

Rosanna Kulju viettää seuraavat kaksi viikkoa Italiassa.

Somevaikuttaja Rosanna Kulju on jättänyt Suomen taakseen ja suunnannut Italiaan. Kulju kertoo Instagram-tilillään rehellisesti, että on kaksi viikkoa reissussa ja majoittuu ystävänsä luona.

– Oon tapahtuma-ajan yrittäjä ja tämä vuosi on ollut vähintäänkin kurja keikkojen osalta kaikkien peruuntumisien takia. On pakko katsoa eteenpäin ja miettiä miten tapahtumia voidaan jatkossa järjestää uuden normaalin mukaan, elämän on jatkuttava, Kulju aloittaa tekstin.

Kulju tiedostaa, että matkustaminen maailmantilanteesta johtuen on tällä hetkellä kyseenalaista.

– Täällä olen tosiaan ystäväni kanssa kaksistaan hänen asunollaan vuoristossa, suunnitellaan ensi vuoden tulevia työkeikkoja Monacoon ja ihmiskontaktit on aika nollassa verrattuna mitä ne olisi mulla Suomessa. Maskipakko on joka paikassa ja muutenkin noudatan kaikkia annettuja sääntöjä parhaani mukaan.

– Kun palaan Suomeen niin noudatan Suomen sääntöjä miten kuuluu toimia reissun jälkeen, tottakai koronatestiin heti ensimmäisenä. Vietän mun kaksi viikkoa täällä meditoiden, töitä tehden ja koitan rauhoittua itseeni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja