Roope Salminen sai uteluita Putouksen juontajavaihdokseen liittyen – kommentoi nyt asiaa

8:35
Roope Salminen vieraili Joonas Nordman Show`ssa.

Ohjelman uusi juontaja on Christoffer Strandberg. 

Roope Salminen on ollut viisi kautta rakastetun Putouksen juontajana. Nyt juontajan saappaisiin astelee Christoffer Strandberg, joka on ollut aiemmin ohjelman näyttelijä. 

Salminen kommentoi nyt asiaa Instagram-päivityksessään. Hän kertoo saaneensa lukuisia kysymyksiä aiheeseen liittyen sosiaalisessa mediassa. 

– Putous jatkuu vuonna 2021 ilman minua. Parempaa juontajaa kuin Christoffer en voisi ohjelmalle edes kuvitella.

– Siitä asti, kun kuulin että hän on päässyt koekuviin, sanoin kanavalle että tämä mies on TEHTY Putoukseen. Hän on tarkka, hauska, tiimipelaaja, heittäytyjä, yleisölähtöinen, lempeä, fyysisesti lahjakas, hyvä laulaja, kaiken kaikkiaan kansainvälisen tason talentti. Oli suuri kunnia saada tehdä Christofferin kanssa töitä ja on ilo katsoa häntä luotsaamassa ohjelmaa ensi vuonna, Salminen ylistää kollegaansa. 

Salminen kertoo Putouksen olleen hänelle haaveiden täyttymys. 

 – Haaveilin mahdollisuudesta päästä mukaan jo 10 vuotta sitten, kun olin pizzalaatikoiden keskellä sohvalla nukkuva improa harrastava honkkeli. Sanoin jo 2010 ystäville, että jos tuo show jatkuu vielä viisi vuotta niin näätte mut siinä. Mitään syytä uskoa tähän ei ollut, mutta mä uskoin.

Salminen on hakenut myös itse ohjelman näyttelijäksi. Hän oli laittanut vuonna 2013 Putouksen ohjaajalle tunteikkaan Facebook-viestin. Hän ei tuntenut entuudestaan kyseistä henkilöä. 

–  Tein Jakke Joutsenlaulu -nimisen manserokkarin hahmokseni ja muistan kun castingissa apuna ollut Joonas Nordman nauroi sydämensä pohjasta enkä ollut koskaan ollut niin ylpeä. Minua ei valittu mukaan.

Kaksi vuotta kului ja Salminen sai puhelun, jossa häntä pyydettiin tällä kertaa ohjelman juontajaksi - ilman koe-esiintymistä. Salmisella oli ollut yksi ehto. 

– Sanoin ehdoksi, että joo, mut teidän pitää koekuvata myös tämmöinen opettaja kuin Ernest Lawson. Tähän suostuttiin ja 8. kausi Putousta oli yksi elämäni hienoimmista kokemuksista.

Salminen kertoo rakastavansa  tekemiään kausia jokaisella solullaan. 

–  En ottanut yhtäkään lähetystä itsestäänselvyytenä ja keskityin nauttimaan hetkestä. Niitä muistoja minulta ei vie kukaan ja olen niistä loputtoman kiitollinen. Kiitän suomalaisia mukana elämisestä ja kollegoita valosta, voimasta ja lahjakkuudesta, jonka keskellä sain kasvaa sekä ammattilaisena että toivottavasti ihmisenä.

Salminen ei sano Putouksen suhteen ei koskaan
– Jos kutsu vielä joskus kävisi, hyppään totta kai mukaan - enhän mä oo vielä osallistunut sketsihahmokilpailuunkaan! Tällä hetkellä se kuitenkin tuntuu hyvin epätodennäköiseltä. Toivotan siis onnea uudelle porukalle ja siirryn fanittamaan teitä, hän lopettaa kirjoituksensa. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja