Suosikkinäyttelijä Christoffer Strandberg astuu Putouksen juontajan suuriin saappaisiin: "Halusin huutaa puhelimeen, että tietysti tulen"

1:28
Katso MTV Livestä, kun Putouksen uusi juontaja paljastettiin!

Christoffer Strandberg hyppää Putouksen 13. tuotantokauden juontajaksi.

Suosikkinäyttelijä Christoffer Strandberg, 31, astuu talvella 2021 uusiin saappaisiin, kun hänet nähdään Putouksenkauden 13 juontajana. Strandberg kertoo tuntevansa olonsa luottavaiseksi ja että siirtymä on hänen mielestään luonteva: onhan hän itse toiminut näyttelijänä Putouksen kolmella tuotantokaudella.

– On ollut tosi opettavaista seurata sitä tekemistä näyttelijänä, niin ei se tunnu mitenkään ylisuurelta tehtävältä, vaikka se on tosi iso kunnia ja luottamuksen osoitus.

– Tiedostan kyllä, että kyseessä on tosi suuri pesti ja tehtävä, koska Putouksen juontaminen on ihan eri asia, kuin jonkun toisen ohjelman juontaminen.

Strandberg kertoo olevansa tulevasta työstään innoissaan sekä myöntää jopa odottaneensakin tämän tyylistä tehtävää kohdalleen. Mies on sitä mieltä, että hän on tehnyt osansa näyttelijänä ohjelmassa. Hänen mielestään on myös tärkeää, että ohjelma uudistuu. 

Työhön Strandberg päätyi siten, että häntä pyydettiin astumaan alati uudistuvan ohjelmakonseptin juontajan saappaisiin. Kyseisen puhelun aikana Strandberg tiesi samantien palavasti haluavansa tarttua tehtävään.

– Yritin leikkiä kylmän viileää, että no joo katsotaan, vaikka halusin huutaa puhelimeen, että tietysti tulen, Strandberg nauraa.

Strandberg on pitkään odottanut, että pääsisi näyttämään taitonsa juontajana toden teolla. Näin ollen into on tällä kertaa jännitystä suurempi, vaikka sitäkin miehen mukaan on ilmassa.

– Tiedostan, että mun on tehtävä tämä aivan omalla tyylilläni. En voi yrittää matkia ketään aikaisempaa juontajaa, mun on oltava siinä oma itseni. Se tuntuu hyvältä, mutta myös jännittävältä.

Myös Putouksen näyttelijäkaartista Strandberg kertoo olevansa erityisen mielissään. Muutama ohjelman uusista kasvoistakin on hänelle entuudestaan tuttu.

– Olen tosi iloinen siitä, että he saavat kokea tämän matkan, mitä Putous on, ja saavat näyttäytyä isolle yleisölle.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2021. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja