Roope Salminen kuittaili Aku Hirviniemelle somessa: "Se on pieni ihminen ja sille seuraajamäärät on tosi tärkeitä"

MTV vieraili Luokkakokous 3 -leffan kuvauspaikalla – tähtinäyttelijät kertovat, millaista on olla Renny Harlinin ohjauksessa 4:05
MTV vieraili Luokkakokous 3 -leffan kuvauspaikalla – tähtinäyttelijät kertovat, millaista on olla Renny Harlinin ohjauksessa

Kaksikko näyttelee Luokkakokous 3 -elokuvassa. 

Näyttelijät Roope Salminen nähdään Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa. Salminen julkaisi elokuvan kuvauksista Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa näyttelijä Carl-Kristian Rundmanin kanssa lääkärinvaatteet päällä, vetäen käsiinsä kumihanskoja. 

– Elokuvaurani saa tällä kertaa jatkoa Renny Harlinin ohjauksessa. Deep Blue Sea oli lapsuuteni suosikkielokuva, joten vedin kumihanskat ilolla käteen ja hyppäsin seikkailuun. Kuvaus-setissä oli maailmanluokan meininki ja leffaa painettiin todella suurella sydämellä ja tarkkuudella purkkiin, Salminen kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Kuvan yhteyteen Salminen on kirjoittanut hupaisin kuitin näyttelijäkollegalleen Aku Hirviniemelle, joka nähdään elokuvan yhdessä pääroolissa. 

– Aku Hirviniemi varmasti toivoi,  että postaisin kuvan jossa hän on mukana, mutta näytin tässä paremmalta. Käykää joka tapauksessa seuraamassa Akua, se on pieni ihminen ja sille seuraajamäärät on tosi tärkeitä, Salminen kuittailee. 

Hirviniemi on vastannut pilke silmäkulmassaan takaisin.

– Hyvä, ettet laittanut kuvaa minusta, koska vielä ei saa paljastaa, että olen mukana! Sun ja Rundiksen kohtauksesta tuli erittäin tykki, kiitos teidän hillittömien improvisaatioiden!

Voit lukea koko kirjoituksen tästä.

Hollywoodissa mainetta niittänyt suomalaisohjaaja Renny Harlin on ohjannut elokuvan viimeksi Suomessa 34 vuotta sitten. Hän kertoi MTV Uutisille viime viikolla, ettei ole tehnyt aiemmin myöskään suomenkielistä elokuvaa. 

– Jos tämä menee hyvin, voisin varmaan Suomessa enemmänkin tehdä näitä hommia, hän pohti ja paljasti olevansa Suomessa ainakin siihen asti, kun kuvaukset loppuvat.


Lue myös:

    Uusimmat