Ronnie O'Sullivanilta halveksivaa käytöstä: lyttäsi maailmanmestarin julkisesti snookerlegendojen lähetyksessä – "Saisi lasisilmänkin uneen"

Snookerin suurmestarit Stephen Hendry ja Steve Davis keskustelivat keskenään ja vastasivat fanien kysymyksiin Instagram Live -lähetyksessä maanantaina. Lajin suurin vetonaula Ronnie O'Sullivankin otti yllättäen osaa lähetykseen, kun keskustelu kääntyi viime viikolla uransa lopettaneeseen Peter Ebdoniin

Seitsenkertainen maailmanmestari Hendry on keskustellut koronapandemian aikana useiden laji-ihmisten kanssa sosiaalisen median seuraajiensa iloksi. Hiljattain hän jutusteli myös Ronnie O'Sullivanin kanssa

Maanantaina vuorossa oli Steve Davis, snookerin 80-luvun valtias ja kuusinkertainen maailmanmestari. 

Yhdessä ennakkoon lähetetyssä kysymyksessä haluttiin tietää Steve Davisin suosikkipelaaja. Tässä kohtaa Hendry huomautti Davisin joskus sanoneen, että tämän lempipelaaja on Peter Ebdon.  

– Rakastan Peterin pelin katsomista. Rakastan (Mark) Selbya, Ronnieta, Davis luetteli. 

Tässä vaiheessa O'Sullivan hyppäsi linjoille ja kommentoi välittömästi Davisin sanomisia. 

– Tuo on vale, että hän rakastaa Ebdonin pelin katsomista, O'Sullivan kirjoitti lähetykseen.

– Se on mahdotonta, että joku nauttisi Ebdonin pelaamisesta. Ebdon saisi lasisilmänkin uneen, O'Sullivan jatkoi pisteliäästi kahdessa viestissä, mikä ei jäänyt lähetyksen seuraajilta huomaamatta.  

Kommenteillaan O'Sullivan viittasi Ebdonin hitaaseen pelityyliin. Viisinkertainen maailmanmestari O'Sullivan on lajin näyttävin ja nopein pelaaja, vuoden 2002 mestari Ebdon puolestaan toinen ääripää. 

Konkreettisin esimerkki kaksikon pelityylien erosta löytyy YouTubeen ladatusta videosta (alla). Siinä O'Sullivan pussittaa historiallisella tavalla 147 pinnan maksimisarjan viidessä minuutissa, kun Ebdon "nakuttaa" samassa ajassa 12 pistettä. O'Sullivan seuraa Ebdonin työskentelyä turhautuneen näköisenä penkillään.  

Myös kolminkertainen maailmanmestari Mark Williams kommentoi lähetykseen ja julisti O'Sullivanin tapaan Ebdonin tylsäksi "pöydällä sekä sen ulkopuolella". 

Davis puolusteli Ebdonia lähetyksessä. 

– Peter teki aikoinaan päätöksen pelata hitaasti, mutta se ei tarkoita, ettei hänellä olisi lahjoja, Davis totesi ja huomautti samalla, että jonkun huippupelaajan fanit eivät välttämättä pidä toisen mestarin pelityylistä. 

– Klassinen esimerkki: monet Ronnie-fanit eivät siedä Mark Selbya, Davis summasi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja