Ronaldon tyttöystävä säväytti vartalonmyötäisessä asussa, katso kuumat kuvat!

Malli Irina Shayk pyörähteli punaisella matolla tämän tiukkaakin tiukemmassa vartalonmyötäisessä asussa, kertoo Daily Mail.

Alusvaatemalli Irina Shayk on myöntänyt tuntevansa olonsa seksikkääksi alusvaatteisillaan. Nyt mallinäytti, että hän on seksikäs tapaus vaatteet päälläkin.

Shayk tunnetaan parhaiten muun muassa esiintymisestään Sports Illustratedin vuosittaisessa uimapukunumerossa vuosina 2007–2010. Nyttemmin huippumalli yhdistetään myös jalkapalloilija Ronaldon tyttöystäväksi.

Huippumalli poseerasi joka kulmasta suunnittelija Kinder Aggugininuusimman Macy's kokoelman avajaisissa New Yorkissa. Varsinkin naisen tiukat housut saivat katseet kääntymään.

25-vuotias malli esitteli kurvejaan tiukkaakin tiukemmassa asussa. Naisella oli yllään ohut musta korsettimainen toppi, stilettibootsit ja erittäin tiukat PVC-housut., jotka eritoten herättivät huomiota.

Irina Shayk on poseerannut monissa kansikuvissa, sekä muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina Shayk on myös loistanut La Senzan alusvaatekuvissa.

Venäläisyntyinen Shayk seurustelee parasta aikaa jalkapalloilija Cristiano Ronaldon kanssa. Pari on kävellyt käsikynkässä nyt vuoden verran.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat