Rohkeita värejä ja seksikästä nahkaa – näin Alicia Keysin tyyli on muuttunut kymmenessä vuodessa

Flow Festivaleilla Helsingissä perjantaina 9.8. esiintyvä laulaja Alicia Keys on kymmenessä vuodessa muuttunut parikymppisestä kokeilevasta pukeutujasta klassiseksi kaunottareksi, joka häikäisee punaisella matolla kerta toisensa jälkeen.

Teini-ikäisestä saakka musiikin parissa uraa luonut Alicia Keys, 32, oli jo parikymppisenä hurjan rohkea pukeutuja: kymmenen vuotta sitten tähti valitsi jo ylleen rohkeasti kirkkaanpunaista, nahkaa ja yhdisteli asukokonaisuuksia hyvin kokeilevasti. Kymmeneen viime vuoteen on mahtunut tähden kohdalla niin onnistuneita kuin epäonnistuneitakin asuvalintoja. Harjoitus on kuitenkin tehnyt tässäkin tapauksessa mestarin: Keys on tänä päivänä äärimmäisen tyylikäs nainen.

Vaikka sen oman tyylin löytäminen vie tavallisesti paljon aikaa, on Keysille ollut hänen asuvalintojensa perusteella jo hyvin nuoresta selvää, millaisista väreistä ja materiaaleista hän pitää. Etenkin kirkkaanpunainen ja musta ovat olleet tähden suosiossa – ja ovat sitä edelleen. Myös nahka on materiaali, jota Keys valitsee ylleen hyvin mielellään. Eläinkuosi on niin ikään yksi tähden suosikeista: sitä hän on valinnut ylleen toistuvasti jo vuosien ajan.

Alicia Keys esiintyy perjantaina 9.8. Flow Festivalin Päälavalla klo 22.30.

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Lisää asiaa muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Lue lisää:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja