Rohkea veto! Hollantilaistähti lupasi valmistaa yli tuhat pizzaa, jos hänen joukkueensa voittaa Mestarien liigan

8:10
Atalantan häikäilemätön hyökkäyspeli toimi Mestarien liigan neljännesvälierissä Valenciaa vastaan.

Mestarien liigan yllättäjäseura Atalanta kohtaa tänään ranskalaisjätti PSG:n. Italian huippujoukkue lähtee puolivälieräkamppailuun altavastaajan asemasta, mutta ainakin yksi sen pelaajista on varautunut jo koko turnauksen voittoon.

Atalantan hollantilaistähti Marten de Roon aikoo pitää lupauksensa ja tehdä pizzaa yli 1 000 ihmiselle, jos hänen joukkueensa voittaa Mestarien liigan. De Roon sanoi aiemmin tänä vuonna, että hän palkitsisi bergamolaisseuran kannattajat italialaisella perinneruualla, jos Atalanta kruunattaisiin sensaatiomaisesti Euroopan mestariksi.

– Jos voitamme Mestarien liigan, teen pizzaa yli 1 000 hengelle, de Roon kertoi Goalin mukaan lehdistölle ennen keskiviikon PSG-ottelua.

– Jos me kuitenkin häviämme, me yritämme saavuttaa saman tavoitteen ensi vuonna.

Koronaviruspandemian seurauksena Mestarien liigan loput pudotuspelit ratkaistaan kaksiosaisten otteluparien sijaan yksittäisten pelien aikana. De Roonin mielestä muuttunut turnauskaavio hyödyttää Atalantaa, kun vastassa on PSG:n tasoinen huippujoukkue.

– Näin vahvaa joukkuetta vastaan on helpompi pelata vain 90 minuuttia, kuin kaksi kokonaista osaottelua. Me voimme yllättää, vaikka se tuleekin olemaan hankalaa, de Roon sanoi luottavaisena.

– Lohkovaiheen avauspuoliskon jälkeen me emme uskoneet yltävämme näin pitkälle. Silloin tavoitteenamme oli voittaa viimeiset kaksi peliä ja selviytyä lohkokolmosena Eurooppa-liigaan. Asiat kääntyivät kuitenkin parhain päin.

Mestarien liigan puolivälierät C Morella tällä viikolla:

Atalanta–PSG keskiviikkona klo 21.55 C More Sport 1:llä

Red Bull Leipzig–Atletico Madrid torstaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Barcelona–Bayern München perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Manchester City–Lyon lauantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Studiolähetys alkaa päivittäin klo 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja