Robert Pattinson antaa mahdollisuuden pettäjä-tyttöystävälle

Twilight-hurmuri Robert Pattinsonin kerrotaan antavan ex-tyttöystävä Kristen Stewartille viimeinkin mahdollisuuden selittää pettämiseen johtaneet syyt kasvotusten.

Näyttelijä Kristen Stewart, 22, on saamassa mahdollisuuden tavata ex-poikaystävä Robert Pattinson, 26, kasvokkain. Hiljattain pettämisestä kiinni jäänyt Stewart on tähän asti päässyt Pattinsonin puheille vain puhelimen välityksellä. Nyt komistus on kuitenkin päättänyt, että tähti on saanut kärsiä tarpeeksi.

– Hän (Kristen) rukoili kasvotusten tapaamista, jotta he voisivat puhua. Oli selvää, että Kristen sai yhteyden Robiin ja hän onkin lupautunut tapaamaan hänet, Pattinsonin ystävä kertoo.

– Itse asiassa hän myönsi, että tapahtunut on rankempaa Kristenille, koska hänkin yrittää selviytyä sydänsurusta, mutta lisäksi hänestä on maalattu pahatar, kun taas Robert saa kaikkien sympatiat.

Pattinsonin nähtyä kaupassa Stewartia pilkkaavia "Kristen Stewart is a trampire" -paitoja, mies päätti, että on tullut aika tavata paljon kärsimään joutunut ex-tyttöystävä. Pattinsonin ystävä paljastaa, että viime aikoina mies on pystynyt keskittymään muuhunkin kuin omaan suruunsa.

– Hänen kävi Kristeniä sääliksi, kun hän näki, kuinka vihaisia kaikki ovat Kristenille.

Mutta vaikka komistus päättäisi antaa anteeksi ja unohtaa, on tiettyjen sääntöjen oltava selvillä. Pattinson haluaisi viettää aikaa Stewartin kanssa aina kuvausprojektien välissä. Stewart joutuisi myös viettämään enemmän aikaa Lontoossa Los Angelesin sijaan.

Nähtäväksi jää, saako petturinäyttelijä anteeksi Pattinsonilta. Stewart jäi kiinni pettämisestä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa.


Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja