Kristen Stewart ilahtui ex-rakkaansa haastattelusta

Twilight-tähti Kristen Stewartin kerrotaan olevan helpottunut siitä, miten ex-rakas Robert Pattinson hoiti ensimmäisen haastattelunsa erokohun jälkeen.

Näyttelijä Kristen Stewart, 22, huokaisi helpotuksesta seuratessaan Robert Pattinsonin, 26, antamaa haastattelua The Daily Show'n Jon Stewartille. Haastattelu oli Pattinsonin ensimmäinen sitten taannoisen pettämiskohun eikä mies alkanut puida ex-tyttöystävänsä hairahdusta.

Vaikka Twilight-kaunottaren kerrotaan nyt hyväksyneen, ettei pari voi palata yhteen, lehtitietojen mukaan Stewart on hyvillään siitä, ettei Pattinson avautunut pariskunnan erosta haastattelussaan.

– Aivan niin kuin hänen (Pattinsonin) hartaat faninsakin, Kristen katsoi hänen haastattelunsa Jon Stewartin kanssa henkeään pidätellen.

– Mutta nähtyään hänen väistelevän kysymyksiä hänestä, Kristenin ahdistus hävisi pian ja sen sijaan hänet täytti katumus.

Ilmeisesti näyttelijäkaunotar oli jaksanut elätellä toiveita yhteenpaluusta, mutta Pattinsonin näkeminen auttoi tähteä ymmärtämään, että suhde on todella ohi.

– Vaikka hän oli tietenkin kiitollinen, ettei Rob haukkunut häntä, oivallus siitä, että heidän suhteensa on ohi, iski häneen lujaa, RadarOnlinen lähde paljastaa.

– Kristen oli rukoillut, että pölyn laskeutuessa hän saisi toisen mahdollisuuden ja hän oli takertunut tuohon toivoon. Mutta nyt hän tietää, ettei niin käy.

Ystävyydestä Pattinsonin kanssa edelleen haaveileva Stewart jäi kiinni pettämisestä pelehdittyään Snow White and the Huntsman -elokuvansa ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Robert kieltäytyi puimasta asiaa The Daily Show'ssa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: femalefirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja