Robert Pattinson huolissaan petturirakkaastaan Kristen Stewartista

Näyttelijä Robert Pattinson ei halua nähdä pettämisestä kiinni jäänyttä ex-rakastaan Kristen Stewartia. Siitä huolimatta mies on huolissaan Stewartista, Female First uutisoi.

Näyttelijä Kristen Stewart jäi taannoin kiinni pettämisestä. Ex-poikaystävä Robert Pattinson jaksaa kuitenkin yhä olla huolissaan entisestään. Stewart petti Pattinsonia naimisissa olevan ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Tähti jäi kiinni, kun kuhertelukuvat levisivät julkisuuteen.

Pattinson on kieltäytynyt näkemästä Stewartia, mutta siitä huolimatta hän on huolissaan ex-rakkaastaan.

– Robert miettii yhä mitä tehdä. Hän on jutellut Kristenin kanssa lyhyesti, mutta he eivät ole tavanneet. Hän on huolissaan miten stressi vaikuttaa häneen ja kysellyt, kuinka hän voi, mutta ei ole valmis kuulemaan Kristenin selitystä teolleen. Robert tietää, että Kristen käy läpi samanlaista helvettiä kuin hänkin, mutta hän ei ole varma onko valmis näkemään tätä tai antamaan anteeksi. Kristen on sanonut, ettei hän odota tai ansaitse anteeksiantoa, mutta hän haluaisi tavata Robertin, lähipiiristä kerrotaan.

Robertin ystävä Tom Sturridge ja hänen tyttöystävänsä Sienna Miller ovat jo tarjonneet majapaikkaa sydämensä särkeneelle miehelle.

– Tom ja Sienna ovat olleet Robertin tukena. Heidän mielestään miehen on nyt hyvä lähteä Hollywoodista, lähde paljastaa.

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat