Robbie Williams poseerasi yläosattomissa – vau, mikä kroppa!

Tuleva isä Robbie Williams julkaisi Twitterissä kuvan treenatusta vartalostaan. Aiemmin tähti jakoi faneilleen kuvan esikoistaan odottavasta vaimostaan.

Laulaja Robbie Williams, 38, odottaa innokkaana vaimonsa Aydan, 33, kanssa. Näyttää siltä, että tuleva isukki on treenannut ahkerasti salilla odotellessaan lapsensa saapumista maailmaan. Take That -komistus julkaisi Twitterissä yläosattoman kuvan itsestään koukistamassa timmejä lihaksiaan.

Williams on selvästi käynyt läpi rankan treenin saavuttaakseen näin vakuuttavat hauikset, vatsa- ja rintalihakset. Ihailtavan vartalonsa lisäksi muusikko esitteli laajaa tatuointiensa kirjoa.

Vauva saattaa syntyä nyt minä päivänä hyvänsä, joten hän ei esiintynyt muiden Take Thatin jäsenten kanssa Olympialaisten päättäjäisjuhlissa ollakseen vaimonsa kanssa.

– Osallistumisesta konserttiin oli alun perin puhetta, mutta hän ei vain pysty tulemaan paikalle, koska hänen vaimonsa synnytys on lähellä, Williamsin edustaja ilmoitti hyvissä ajoin ennen konserttia.

Hiljattain Williams lähetti kuvan myös vaimonsa kasvavasta vatsasta kuvatekstillä "Minun tyttöni!".

Williamsin Take That -kollega Gary Barlow ja hänen vaimonsa joutuivat kokemaan aiemmin tässä kuussa surullisen kohtalon, sillä heidän tyttärensä syntyi kuolleena. Tragedia kohtasi paria vain muutamaa päivää sen jälkeen, kun bändin jäsen Mark Owen toivotti kolmannen lapsensa, Fox India -nimisen tyttären tervetulleeksi maailmaan.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!


Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja