Robbie Williams on vihdoin luopumassa vaarallisesta tavastaan

Robbie Williams on vihdoin aikeissa luopua terveydelle vaarallisesta tavastaan. Huhujen mukaan miestä motivoi niin ajatus paremmasta yleiskunnosta kuin suunnitelmat perheen perustamisesta.

Muusikko Robbie Williams, 38, on huhujen mukaan antanut kenkää pahalle tavalleen – nimittäin tupakoinnille. Aiemmin mies saattoi polttaa peräti neljäkymmentäkin savuketta päivässä.

Williams avioitui vuonna 2010 näyttelijä Ayda Fieldin, 32, kanssa. The Sun -lehden tietojen mukaan yksi syy terveydelleen vaarallisen tavan lopettamiseen on parin suunnitelmat perheen perustamisesta.

– Toistaiseksi hän on ollut polttamatta kymmenen päivää. Hän haluaa perustaa pian perheen Aydan kanssa, joten tämä on hyvä veto. Hän alkoi myös treenata toukokuussa järjestettävää hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelua varten, joten hänen on oltava kunnossa, lähde kertoo lehdelle.

Vuoden 2010 lopulla Williams kommentoi jälkikasvuasiaa seuraavasti:

– Minä ja rouvani neuvottelemme parhaillaan lasten hankkimisesta. Hän haluaisi tehdä niitä heti, ja minä olen enemmänkin sitä mieltä, että matkusteltaisiin nyt ensin ympäri maailmaa ja nautittaisiin toisistamme kahden, Robbie kertoo.

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja