Rita Niemi-Manninen otti olkapäähänsä suuren muistotatuoinnin Putin-koirasta: "Rakastan ja ikävöin sua suuresti"

Rita Niemi-Manninen oli Linnan juhlissa 15 vuotta sitten – yksi tähtikutsuvieras varasti show'n täysin 2:58
Katso myös: Rita Niemi-Manninen oli Linnan juhlissa 15 vuotta sitten – yksi tähtikutsuvieras varasti show'n täysin

Rita Niemi-Manninen ikuisti perheensä edesmenneen Putin-koiran iholleen.

Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen esittelee Instagram-tililleen jakamallaan videolla uuden tatuointinsa, joka peittää koko hänen olkapäänsä. Kyseessä on muistotatuointi, jonka Niemi-Manninen otti perheensä edesmenneestä koirasta Putinista.

Amerikanpitbullterrieri Putin kuoli 9-vuotiaana viime joulukuussa Mannisten ollessa matkalla Meksikoon. Niemi-Manninen kertoi tuolloin Instagramissa koiran voinnin romahtaneen yllättäen. 

Niemi-Mannisen tatuoinnissa on kuva Putin-koirasta sekä sen kellosta.

– Rakas Putin, annoit enemmän kuin osasin ymmärtääkään. Kiitos, että olit luonamme, vaikkakin liian lyhyen aikaa. Päätin heti kuoltuasi, että haluan sinusta tatuoinnin ja nyt muutama kuukausi myöhemmin se on tehty. Se näyttää ihan sinulta, lempeältä ja voimakkaalta, Niemi-Manninen kirjoittaa Instagram-videonsa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Niemi-Manninen kertoo julkaisussaan, että hänen iholleen ikuistettu kuva Putinista on napattu viime kesänä venereissun yhteydessä.

– Se oli kaunis kesäilta ja sinä nautit tapasi mukaan suunnattomasti merellä... Kuvassa on sinun kellosi mukana, se mitä soitit aina innostuneena kun joku tuli kylään. Sen halusin tähän kuvaan mukaan, se oli niin sinun juttusi, Niemi-Manninen kirjoittaa.

– Nyt sinun rauhoittava, sielukas katseesi ja läsnäolosi on aina minussa aitiopaikalla. Rakastan ja ikävöin sua suuresti. Jonain päivänä vielä näemme, hän jatkaa.

Niemi-Mannisen videon kommenttikenttään on jätetty runsaasti viestejä.

– On hieno. Putsku on nyt mukana aina.

– Aivan upea! Putin aina mukana.

– Mikä kunnianosoitus rakkaalle perheenjäsenelle. Putsku on valvonut teidän rinnalla henkisesti, mutta nyt hän voi olla siinä taas fyysisesti!

Lue myös:

    Uusimmat