Rita ja Aki Mannisen suuri suru suhteen 10-vuotispäivänä: "Rakas Putin lähti täältä ikuisuuteen"

Rita Niemi-Manninen oli Linnan juhlissa 15 vuotta sitten – yksi tähtikutsuvieras varasti show'n täysin 2:58
Katso myös: Rita Niemi-Manninen oli Linnan juhlissa 15 vuotta sitten – yksi tähtikutsuvieras varasti show'n täysin

Rita Niemi-Manninen kertoo Instagramissa hänen perheensä kohdanneen suuren surun.

Fitnessyrittäjä ja entinen kilpa-aerobikkaaja Rita Niemi-Manninen  kertoo Instagram-tilillään, että heidän perheensä Putin-koira on menehtynyt yllättäen. Amerikanpitbullterrieri Putin oli kuollessaan 9-vuotias. 

– Rakas Putin lähti täältä ikuisuuteen, hyvää taivasmatkaa ystävämme! Suru on suunnaton ja rintaa repii, itkusta ei tule loppua. 9 vuotta saatiin kulkea yhdessä. Opetit meille, mitä on aito uskollisuus ja vilpitön rakkaus. Donnan ja koko perheen suojelija. Huikea kaveri, 

Rita Niemi-Manninen, hänen puolisonsa Aki Manninen ja parin tytär Donna ovat parhaillaan lomamatkalla Meksikossa. Niemi-Manninen kertoo Instagram-postauksessaan, että Putin-koiran vointi romahti yllättäen viime päivien aikana. Hän kertoo puolisonsa Akin soittaneen eläinlääkärille perjantaina 8. joulukuuta ennen perheen lentoa. Ennuste oli huono.

– Elämäni hirvein 12 tunnin lentomatka! Itkin ja itkin, teki mieli hypätä koneesta ulos ja huutaa. En päässyt hyvästelemään, halaamaan vielä viimeisen kerran. En ollut sen luona kun se lähti täältä ikuisuuteen. Se sattuu. Ja ikävä sattuu niin, ettei meinaa henki kulkea, kurkkua puristaa. Onneksi Akin äiti ja veli hoitivat sen taivasmatkalle. Iso kiitos, Niemi-Manninen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Putin-koira nukkui pois Ritan ja Akin 10-vuotispäivänä.

– Ihmettelin Akille, että miksi sen piti lähteä meidän 10-vuotispäivänä? Aki vastasi, että ehkä se halusi vielä näyttää kuinka tärkeä se meille oli, Niemi-Manninen kirjoittaa postauksessaan.

Niemi-Manninen kirjoittaa postauksen videoklippien olevan Putin-koiran viimeisistä hetkistä ja viimeisiltä päiviltä.

 

Lue myös:

    Uusimmat