Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen paljastavat – 4-vuotiaasta Donna-tyttärestä valmennetaan tennistähteä

Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen 4-vuotiaasta tyttärestä on tulossa kovaa vauhtia tennistähti 1:31
Katso videolta, kun Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen kertovat Donna-tyttärestään.

Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen 4-vuotias Donna-tytär on aloittanut tenniksen harrastamisen tositarkoituksella. 

Somevaikuttaja- ja fitness-yrittäjäpariskunta Rita Niemi-Manninen  ja Aki Manninen  saapuivat viettämään itsenäisyyspäivän alkuiltaa MTV:n Valmiina Linnan juhliin -lähetykseen 6. joulukuuta. 

Pariskunta kertoi viettäneensä hyvin kiireisen vuoden, jonka aikana ei ole lomailtu edes viikon verran. Suurta osaa arjesta täyttää parin 4-vuotias Donna-tytär, joka Mannisten mukaan on aloittanut hiljattain uuden harrastuksen. Donna on alkanut harrastaa tennistä. 

– Hänen silmänsä ihan syttyivät, kun hän pääsi sinne ensimmäistä kertaa. Nyt voidaan jo puhua, että hän on edistyneemmällä maajoukkuepolulla, Niemi-Manninen kertoo. 

– Meille soitettiin, että hei teidän tytär on todella lahjakas ja urheilullinen. Hän on tällä hetkellä nuorin joukkueessa. Yleensä siinä aloitetaan vasta 6-vuotiaana, Aki Manninen kertoo. 

Pariskunta pitää tärkeänä sitä, että lapsille opetetaan jo lapsena liikunnan tärkeyttä elämässä. 

Mannisten suurin haave toteutui aikoinaan tyttären syntymän myötä, sillä pari kärsi vuosia lapsettomuudesta. Pariskunta kertoo olevansa joka päivä kiitollinen siitä, että saivat unelmansa toteen vuonna 2019 Donnan syntymän myötä. 

Lue myös:

    Uusimmat