Rita ja Aki Manninen ottivat Porin-kotinsa pois myynnistä – pitävät sen itsellään "kesämökkinä"

6:40
Rita ja Aki Mannisen Donna-tytär esiintyi ensimmäistä kertaa televisiossa Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Rita Niemi-Manninen kertoo Instagramissa, että pitävät Porin kotinsa kesämökkinä ainakin toistaiseksi.

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ostivat heinäkuussa Lempäälästä hulppean, 300 neliöisen omakotitalon jääkiekkoilija Jori Lehterältä. Pariskunta ei ollut ostohetkellä saaneet myytyään vielä Porissa sijaitsevaa omakotitaloaan. Porin koti oli laitettu juhannuksen tienoilla myyntiin. 135-neliöisen talon hintapyyntö oli 279 000 euroa.

Rita kertoo nyt Instagram-kuvansa kommenttikentässä, että aikovat pitää Porin kodin itsellään ainakin toistaiseksi.  Talon myynti-ilmoitus on poistettu Etuovi.com -sivustolta.

– Se teidän Järvikylän koti on todella mahtava, en olis kyllä sieltä lähtenyt, seuraaja kirjoitti kommenttikentässä. 

– ei lähdettykään. Pidetään tää itsellämme, ainakin toistaiseksi, Rita vastasi seuraajalleen. 

Perhe julkaisi viikonlopun aikana kuvia Instagramissa Porin kodistaan. 

– Me tultiin viettämään rentouttavaa viikonloppua tänne meidän "mökille" Järvikylään. Ihana fiilis olla täällä tutussa ja rakkaassa kodissa ja tutuilla huudeilla, Rita kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Pariskunta on hankkinut vuonna 1942 rakennetun talon pihalle uima-altaan, jonne he pääsivät nautiskelemaan viikonlopun aikana. 

Mannisten Lempäälässä sijaitseva koti on vasta 13 vuotta vanha. Aki kertoi MTV Uutisille sen ostettuaan, että nuoresta iästä huolimatta talo  on päässyt osittain rapistumaan. Tämä ei ollut Mannisille kuitenkaan ongelma. Aki laittoi heidän 40-luvulla rakennetun Porin kotinsa täysin uuteen uskoon ja miehellä on taustalla myös mittava ura rakennusalan yrittäjänä. 

– Jori oli helpottunut kaupoista. Hänellä itsellä ei ole ollut aikaa laittaa asuntoa ja sovittiin, että hoidan kaiken kunnossapitoa vaativat korjaukset talossa. En siis lähde soittamaan perään ja vaatimaan rahoja takaisin, jos joku paikka repsottaa, Aki kertoi heinäkuussa. 

Ilta-Sanomien viime kesänä julkaistun artikkelin mukaan talon hintapyyntö Etuovi.com-sivustolla 695 000 euroa. Manninen kertoi, että ostohintaan vaikutti osaltansa se, kun talossa täytyy tehdä kunnostustöitä. Lehterä ei ole asunut talossa pitkään aikaan. 

– Totta kai hintaan pitää ottaa huomioon se kokonaisuus. Koska olen ollut rakennusalalla, niin osaan katsoa taloa eri silmin, entä kuin maallikko. En katsonut talon hulppeutta, vaan sitä kuntoa, Aki totesi. 
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja