Aki ja Rita Manniselta yllätysilmoitus: Hulppea kotitalo laitettiin myyntiin ja Pori jää taakse – "Nyt kääntyy uusi sivu elämässä"

6:40
Aki, Rita ja pariskunnan Donna-tytär vierailivat keväällä Vappu ja Marja Livessä – näin Ritalta sujui punnertaminen suorassa lähetyksessä!

Televisiosta tutut Aki ja Rita Manninen kertovat Instagram-tilillä laittaneensa talonsa myyntiin ja vaihtavansa maisemaa.

Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta julkisuuteen ponnahtaneet Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ilmoittivat juhannuksen kynnyksellä yllättäen laittaneensa Porissa sijaitsevan hulppean kotitalonsa myyntiin.

Molemmat kertoivat asiasta Instagram-tileillään. Etuovi.comissa olevasta ilmoituksesta käy ilmi, että parin talo on rakennettu vuonna 1942, mutta se on remontoitu täysin uuteen uskoon. Mukavuuksiin kuuluvat muun muassa pihalla sijaitsevat uima-allas ja poreallas.

– Kohden uusia haasteita ja täysin uutta elämän vaihetta vaimon ja Donnan kanssa, Aki kirjoitti.

– Tämä on mahtava paikka ja koti asua ja elää, hän vielä kehaisi.

135-neliöisen talon hintapyyntö on 279 000 euroa.

– Nyt kääntyy uusi sivu elämässä ja uudet haasteet odottavat meitä toisaalla, myös Rita kirjoitti omalla tilillään.

Aki kertoo kuvansa kommenttikentästä, että hänen, Ritan ja pariskunnan yksivuotiaan Donna-tyttären tie vie pois Porista.

Rita kertoi ensimmäisenä muuttoaikeista uutisoineelle Iltalehdelle, että uusi koti on Lempäälässä, mistä on kätevä matka niin Tampereelle kuin Helsinkiin.

– Haluamme enemmän yksityisyyttä, Pori on ehkä vähän senkin takia tullut nyt tiensä päähän. Olemme täällä aika framilla julkisuuden vuoksi, hän taustoitti Iltalehdelle ja vahvisti, että puitteet ovat kohdallaan myös uudessa kodissa.

–Ei me tästä huonompaan muuteta tietenkään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja