Rillit huurussa -tähti kokeili sosiaalisessa mediassa kiertävää haastetta – sai kolme vammaa: "Suosittelen käyttämään kypärää"

Rillit huurussa -tähden haaste ei onnistunut kuin elokuvissa.

Rillit Huurussa -sarjan tähti Kaley Cuoco ja hänen miehensä Karl Cook ottivat osaa somessa kiertävään koalahaasteeseen (the koalachallenge), jossa kieputellaan itseä toisen vartaloa pitkin. Tempussa vaaditaan suorastaan akrobatiaa.

Pariskunnalla haaste ei mennyt kuitenkaan kuten akrobaateilla. Cuoco yrittää kieputella itsensä miehensä reppuselästä syliin. Kaksikko onnistuu, tosin hieman kömpelösti. Pariskunnan koira havahtuu myös touhuihin ja Cuocon hervottomaan nauruun. 

– Koalachallenge monen epäonnistuneen yrityksen jälkeen kärsivällisen aviomieheni kanssa. En ole koskaan nauranut näin paljon. Suosittelen käyttämään kypärää, jos kokeilet haastetta. Minulle tuli kolme vammaa, mutta se on sen arvoista. 

(Voit selata videoita sen oikealta.)

Kaksikon yrittelijäisyys on saanut näyttelijän Instagram-seuraajat hyvälle tuulelle.

– Tämä sai minut nauramaan, kiitos siitä.

– Tämä on pariskunta, jonka kanssa haluaisin viettää karanteenia, eräs seuraajista toteaa.

Sosiaalisessa mediassa kiertää tällä hetkellä toinen toistaan kekseliäimpiä haasteita. Yksi näistä on tyynyhaaste (pillow challenge), johon on osallistunut liuta suomalaisia julkkiksia, kuten Jenni Alexandrova ja HP Parviainen

Superesuositun Rillit Huurussa -sarjan kuvaukset päättyivät toukokuussa. 12 tuotantokautta jatkunut sarja on kerännyt suuren fanikunnan, joka suree loppua näyttelijöiden kanssa. Cuoco näytteli sarjassa Pennyn roolia. 

Lue myös:

    Uusimmat