HP Parviainen toteutti oman versionsa somessa leviävästä tyynyhaasteesta – seuraajat villiintyivät uskaliaasta tyylistä: "Vetäisin karkin henkeen"

HP Parviaisen versio tyynyhaasteesta sai osakseen runsaasti palautetta.

Sosiaalisessa mediassa on tovin ajan jo levinnyt tyynyhaaste (pillow challenge), jonka myötä useat ovat julkaisseet kuvia itsestään poseeraamassa tyyny ympärillään vyön kera kuten mekko päällä konsanaan. Haasteeseen ovat osallistuneet myös useat suomalaisjulkkikset, kuten esimerkiksi radiojuontaja Jenni Alexandrova.

Perjantaina 17. huhtikuuta tyynyhaasteeseen osallistui myös Duudsonit-ryhmästä tuttu HP Parviainen omalla Instagram-tilillään. Mies otti osaa haasteeseen hyvin itselleen uskollisella tyylillä ja ehdottomasti poiketen siitä, kuinka muut ovat tähän mennessä haasteen toteuttaneet. 

Parviainen poseeraa kyllä tyyny vyön avulla ympärilleen köytettynä, mutta tyyny ei ole aivan tarpeeksi suuri peittääkseen miehen strategiset paikat. Tässä tapauksessa avuksi on otettu sukka. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jostain syystä luulen, ettei tyynyhaaste ollut tarkoitettu minulle, Parviainen pohtii päivityksessään.

Parviaisen seuraajat ovat villiintyneet täysin miehen kuvasta. Kommentoijien joukossa ovat olleet muun muassa Heidi SohlbergAku Hirviniemi sekä Eero Ettala.

– No niin ja taas kahvit rinnuksilla, Sohlberg kommentoi itkunauruemojien kera. 

Parviaisen ylistetään myös suoriutuneen itse haasteesta mallikkaasti. 

– Meillä taitaa olla voittaja, eräs seuraaja toteaa.

– Vetäisin karkin henkeen, toinen myöntää. 

Parviainen nähtiin kevään 2020 aikana tähdittämässä sekä Possea että Talent Suomea

Lue myös:

    Uusimmat