Mainos

Tiesitkö? Rillit huurussa -tähtipari seurusteli salaa vuosien ajan: ”Se oli niin iso osa elämääni, eikä kukaan tiennyt siitä”

Rillit huurussa -sarjassa pariskuntaa esittävät Kaley Cuoco ja Johnny Galecki olivat hetken ajan myös oikean elämän pariskunta.

Hittikomediasarja Rillit huurussatulee päätökseensä toukokuun puolivälissä, kun ohjelman kaikkien aikojen viimeinen jakso nähdään Yhdysvalloissa. Vuosien ajan sarjassa seurattiin vaiherikkaan pariskunnan, Pennyn ja Leonardin tarinaa, joita näyttelivät Kaley Cuoco ja Johnny Galecki.

Sen lisäksi, että näyttelijäpari esitti rakastunutta pariskuntaa televisioruuduilla, he olivat sitä myös oikeassa elämässä vuosina 2007-2009 – ilman että kukaan tiesi.

Pariskunta piti suhteensa niin hyvin salassa, että se selvisi vasta vuonna 2010 Cuocon kerrottua asiasta yllättäen antamassaan haastattelussa.

– Se oli niin iso osa elämääni, eikä kukaan tiennyt siitä. Se oli mahtava suhde, mutta emme puhuneet ikinä sanallakaan siitä emmekä koskaan menneet minnekään yhdessä. Olimme niin suojelevia itseämme kohtaan, emmekä halunneet minkään pilaavan sitä. Tiesimme, kuinka pitää se syvällä sisällämme, emmekä koskaan, ikinä tuoneet sitä kuvauspaikalle.

Cuoco kertoi tuolloin, ettei hän kuitenkaan halunnut olla tällaisessa suhteessa. Näyttelijä tajusi lopulta, ettei hän halua elää salaillen.

– Emme voineet tehdä mitään. Se ei ollut niin hauskaa, kun halusimme sen olevan. Kaikki aina kyselivät, ja me kielsimme kieltämisen perään. Mietin, että ”miksi kiellän tämän ihmisen, ketä rakastan?”. Se otti veronsa minusta ja luulen, että se teki niin hänellekin.

Näyttelijä painottaa, että hän ja Galecki sopivat jo varhaisessa vaiheessa, ettei heidän suhteensa tulisi ikinä, millään tavalla vaikuttamaan heidän työhönsä.

– Hetkittäin oli todella vaikeaa, mutta meillä oli niin paljon rakkautta toisiamme kohtaan – ja tiesimme, ettei meitä ole tarkoitettu yhteen. Hyväksyimme sen ja sovimme: ”jos eroamme, tulemme silti olemaan ammattilaisia”.

Vuonna 2013 puolestaan Galecki antoi haastattelun, jossa hän totesi olevansa edelleen erittäin läheinen ystävä Cuocon kanssa. Galecki myös kertoi, ettei hän juurikaan halua puhua suhteestaan Cuocoon, sillä hän pelkää sen vaikuttavan siihen, millaisena katsojat näkevät Leonardin ja Pennyn suhteen sarjassa.

Cuoco ja Galecki erosivat vuosia sitten ja ovat sittemmin kumpikin löytäneet tahoiltaan uuden rakkauden. Cuoco oli lyhyesti naimisissa entisen tennisammattilaisen Ryan Sweetinginkanssa, mutta avioliitto päättyi vuonna 2015. Pariskunnan eron jälkeen huhut siitä, että Cuoco ja Galecki olisivat sytyttäneet vanhan liekkinsä uudelleen, kävivät kuumana, mutta Cuoco teki tuolloin selväksi olevansa vain erittäin hyvä ystävä Galeckin kanssa.

Vuoden 2018 heinäkuussa Cuoco avioitui uudelleen ammattilaisratsastaja Karl Cookinkanssa, ja Galecki osallistui pariskunnan häihin. Galecki itse ilmoitti hiljattain, että hänen puolisonsa Alaina Meyer odottaa pariskunnan ensimmäistä lasta. 

Lähde: Yahoo

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja