Rillit huurussa -tähti esitteli aviomiehensä kanssa pariskunnan uusia kasvomaskeja – some repesi vinksahtaneesta valinnasta: "Todella karmivaa"

Kaley Cuoco hassuttelee jälleen sosiaalisessa mediassa.

Rillit huurussa -sarjasta tunnettu yhdysvaltalainen tähtinäyttelijä Kaley Cuoco, 34, julkaisi Instagram-tilillään hiljattain päivityksen, jossa hän osoittaa noudattavansa aviomiehensä Karl Cookin, 29, kanssa suositusta kasvomaskien käytöstä. Cuoco julkaisi kuvan, jossa hän ja Cook poseeraavat yhdessä maskit kasvoillaan, vaikkakin jokseenkin hämmentävällä tavalla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minusta tuntuu, että alamme muistuttaa toisiamme, Cuoco kirjoitti päivityksessään.

Kuva muistuttaa maskien ansiosta Snapchat-sovelluksen kautta tunnetuksi tullutta faceswap-ominaisuutta, jossa kaksi vierekkäin poseeraavaa henkilöä voivat vaihtaa kasvoja keskenään. Otos on jakanut Cuocon seuraajien mielipiteet vahvasti. 

– Vau, todella karmivaa, eräs pohtii. 

– Rakastan tätä, toinen kommentoi. 

– Tuo on niin kummallista mutta mahtavaa, kolmas summaa. 

Myös Cuoco itse on ottanut osaa keskusteluun seuraajiensa kanssa. 

– Elän tämän kuvan kommenteille, näyttelijä on kommentoinut itkunauruemojin kera.

Cuoco ja Cook menivät naimisiin vuonna 2018. Pariskunta juhlii pian toista hääpäiväänsä. Vuosina 2013-2016 Cuoco oli naimisissa tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa. Cuoco seurusteli myös aikoinaan salaa Rillit huurussa -vastanäyttelijänsä Johnny Galeckin kanssa. Näyttelijä paljasti asian yllättäen vuonna 2010 antamassaan haastattelussa. 

– Se oli niin iso osa elämääni, eikä kukaan tiennyt siitä. Se oli mahtava suhde, mutta emme puhuneet ikinä sanallakaan siitä emmekä koskaan menneet minnekään yhdessä. Olimme niin suojelevia itseämme kohtaan, emmekä halunneet minkään pilaavan sitä. Tiesimme, kuinka pitää se syvällä sisällämme, emmekä koskaan, ikinä tuoneet sitä kuvauspaikalle.

Lue myös:

    Uusimmat