Rillit huurussa -sarjan ex-rakastavaiset irvailevat toiselleen somessa

Rillit huurussa -sarjan ex-rakastavaiset Kaley Cuoco ja Johnny Galecki pilailevat toistensa kustannuksella.

Rillit huurussa -ohjelman kulisseissa aikoinaan rakastuneet Kaley Cuoco ja Johnny Galecki  pilailevat toistensa kustannuksella. Ex-pari erosi kahden vuoden seurustelun jälkeen. 

Vuosien ajan sarjassa seurattiin vaiherikkaan pariskunnan, Pennyn ja Leonardin tarinaa, mutta näyttelijöiden välinen seurustelusuhde tuli monille yllätyksenä. 

Nyt näyttelijät irvailevat toisilleen sosiaalisessa mediassa. Cuoco julkaisi Instagramissa kuvasarjan hänen elämästään vuoden 2019 varrelta. Kuvasarjassa näytetään vuoden aikana eniten tykkäyksiä saaneet kuvat. Cuocon tykätyimmissä kuvissa on enimmäkseen kuvia hänestä ja Johnny Galeckista. Mukana on myös yksi hänen miehestään Karl Cookista

– Näyttää siltä, että seuraajani ovat tykänneet erityisesti kuvista, joissa on mukana Johnny Galecki. Ugh, älkää kertoko hänelle, Cuoco kirjoitti 5,8 miljoonalle seuraajalleen.

Galecki vastasi Cuocolle nasevasti tämän uusimpaan videoon, jossa hän puhuu siitä, ettei ollut viettänyt yhteistä lomaa hänen miehensä Karl Cookin kanssa.

Cuoco ja Galecki piti suhteensa niin hyvin salassa, että se selvisi vasta vuonna 2010 Cuocon kerrottua asiasta yllättäen antamassaan haastattelussa.

– Se oli niin iso osa elämääni, eikä kukaan tiennyt siitä. Se oli mahtava suhde, mutta emme puhuneet ikinä sanallakaan siitä emmekä koskaan menneet minnekään yhdessä. Olimme niin suojelevia itseämme kohtaan, emmekä halunneet minkään pilaavan sitä. Tiesimme, kuinka pitää se syvällä sisällämme, emmekä koskaan, ikinä tuoneet sitä kuvauspaikalle.

Lähde: Yahoo

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja