Riitta Väisänen ja Speden tytär käräjillä taloriidasta

Juontaja Riitta Väisäsen ja Spede Pasasen tyttären Pirre Alasen velkomisriitaa käsitellään käräjäoikeudessa.

Riitta Väisänen ja Pirre Alanen ovat riidoissa Orimattilassa sijaitsevan omakotirakennuksen omistajuudesta. Päijät-Hämeen käräjäoikeudesta kerrotaan, että velkomisjutun istunto pidettiin käräjäoikeudessa tällä viikolla. Väisäsen ja Alasen lisäksi rakennuksella on myös kolmas omistaja ja kolmikosta jokainen omistaa yhden kolmanneksen omakotitalosta.

Päijät-Hämeen käräjäoikeuden dokumenteista selviää, että Riitta Väisänen ja Pirre Alanen ovat neuvotelleet siitä, että Väisänen ostaisi Alasen osuuden rakennuksesta. Heillä on 27 000 euron yhteisymmärrys kauppahinnasta ja sen maksamisesta, mutta kaupan ehdoista ei neuvotteluista huolimatta ole päästy sopimukseen. Liitteistä käy ilmi osapuolten lähetelleen asiasta sähköposteja, mutta virallinen kirjallinen sopimus kaupasta uupuu.

Alanen vaatii Väisäseltä kauppahintasaatavaa 27 000 euron edestä. Alasen mukaan Väisänen on toistuvasta ilmoittanut, että hänellä ei olekaan varaa maksaa summaa. Väisäsen mukaan kaupan ehdoista ei ole saatu sopua aikaiseksi, eikä kauppaa ole näin ollen syntynyt. Väisänen siis kiistää Alasen vaatimukset ja vaatii niiden hylkäämistä. Aihetta käsitellään käräjäoikeudessa lisää myöhemmin.

Velkomisriidasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat