Riitoja ja vaaroja – Muistatko nämä Aurinkorannan tähtösten kohokohdat?

Aurinkorannan tähtöset -kausi on pitänyt sisällään hilpeitä tilanteitä, eikä draamaltakaan ole vältytty. Palaa kauden kohokohtiin!

Tänä kesänä katsojat ovat päässeet seuraamaan Suvi Pitkäsen, Johanna Pulkkisen ja Sanna Suutarin edesottamuksia Aurinkorannan tähtöset -ohjelmassa. Lomailu on pitänyt sisällään aurinkoa ja hauskuutta, mutta draamaltakaan ei ole vältytty. Muistatko nämä kauden kohokohdat?

Tähtösten ensiriita

Heti alkuun nähtiin, kuinka kiivasluonteiset Sanna ja Suvi saivat kinastelun aikaan risteilylaivan kannella. Suvin mielestä oli omituista, että dieetillä ollut Sanna ei voinut syödä jäätelöä, mutta joi kuitenkin olutta.

– He nahistelivat jostain ihan äärettömän typeristä asioista, kuten siitä, että toinen söi jäätelöä, ja toinen juo kaljaa. Minä vain nauroin vieressä, se oli ihan kuin olisi seurannut komediaa, Johanna nauroi.

Sanna ja hevoset

Tähtöset pääsivät vierailemaan espanjalaisissa kyläjuhlissa. Sanna innostui paikallaolleista hevososta ja kinusi päästä ratsaille. Lopulta humaltunut Sanna päästettiin hevosen selkään, mikä ei tietenkään päättynyt hyvin, vaan tähtönen tuli kolisten alas.

– Huolestuin Sannasta, sillä olimme juoneet jonkin verran viiniä, Johanna kommentoi vaarallista tilannetta.

Sannan tukehtuminen

Tähtöset illallistivat kaikessa rauhassa yhdessä Aurinkorannikolle saapuneen Suvin miehen Teppo Säkkisen kanssa, kun kesken kaiken Sanna oli tukehtua lihapalaansa. Teppo kuitenkin oli tilanteessa hereillä, ja pelasti Sannan vaaratilanteelta.  

– Olen todella kiitollinen Tepolle siitä, että hän tajusi Heimlichin otteen, sillä muuten en olisi tässä, vaaleaverikkö miettii.

– Olen kiitellyt Teppoa moneen otteeseen, ja aion anoa Tepolle hengenpelastusmitalia. Se oli niin lähellä, hän jatkaa.

Suvin ja Tepon riita

Suvi Pitkäsellä oli dj-keikka Aurinkorannalla ja tähtöset ja Teppo lähtivät viettämään iltaa porukalla. Ilta sai kuitenkin dramaattisen päätöksen, kun Suvi ja Teppo ajautuivat rajuun riitaan.

– Teppo on todella suorasanainen ja minä olen todella herkkänahkainen, ja niinhän siinä sitten kävi, että saimme episodin aikaiseksi, Suvi harmitteli.

– Riidat kuuluvat meidän elämäämme. Se on meidän tapamme elää, jonkun mielestä se voi tuntua hassulta ja raskaalta, mutta me olemme temperamenttisia, eivätkä riidat ole meille outoja asioita, tähtönen kertoi.

Sanna Suutari hylkäsi Leijonat

Tähtöset lähtivät yhdessä seuraamaan jääkiekon MM-kisojen finaalipeliä, mutta Sanna käänsikin takkinsa kesken pelin ja siirtyi Venäjän kannattajajoukkoihin.

– Huomasin yksinkertaisesti, että Venäjä oli parempi, ja aloin kannustaa Venäjää. Venäjä oli parempi, mutta niinhän se yleensäkin on, Sanna totesi.

Draamaa ratsastuskentällä

Tähtösten unelma toteutui, kun he pääsivät vihdoin ratsaille. Suurista puheista huolimatta Sannan ratsastustaidot osoittautuivat olemattomiksi, ja Sannan hevonen ajautui liian lähelle Johannan pikkuponia. Poni ei tilanteesta ilahtunut, vaan potkaisi vieressä seissyttä Sannan hevosta. Samassa rytäkässä Johanna tippui poninsa selästä.  

– Sanna taisi pelästyä tilannetta aika paljon. Ymmärrän, että se oli jännä tilanne, mutta onneksi siinä ei käynyt mitään sen kummallisempaa. Sellaista sattuu ratsastaessa, Suvi mietti.

Riita makkarasta

Tähtöset päättivät järjestää bileet lomansa loppumisen kunniaksi ja suuntasivat kauppaan ostamaan purtavaa vierailleen. Lihatiskillä asioiminen kävi kuitenkin yllättävän haastavaksi, sillä Suvi ja Sanna ajautuivat erimielisyyteen makkaroiden määristä.

– Sanna halusi ostaa järkyttävät määrät yhtä makkaraa, kun tarkoitus oli ostaa useita laatuja, Suvi päivitteli.

Sannan kyltymätön menohalu

Viimeisenä iltana Suvi ja Johanna alkoivat jo olla väsyneitä ja he olisivat mieluiten suunnanneet pehkuihin lepäämään. Sannan menojalkaa kuitenkin vipatti ja Sanna-show jatkui ja jatkui yöllisillä kaduilla.   

– Biletyksen suhteen ehdottomasti kovin kunto taisi ehdottomasti olla minulla. Mutta kyllä tytöt pysyivät ihan hyvin perässä, Sanna kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat