Renny ja Johanna Harlin iloitsevat omasta The Harlins -realitysarjasta: "Dokumentti voi säilyä ikuisesti meidän lapsillemme"

The Harlins -realitysarjan kuvaukset ovat alkaneet jo.

Renny ja Johanna Harlinin tapahtumarikasta elämää seuraava realityohjelma The Harlins saapuu mtv-palveluun. Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, ja siinä seurataan legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin sekä tämän kihlatun Johanna Harlinin vauhdikasta elämää Suomessa ja maailmalla.

Renny Harlin kertoo, että häntä on pyydetty aiemmin lukuisiin ohjelmiin, mutta vasta nyt ajatus ja ajoitus tuntui oikealta.

– Minulle on ehdotettu, että elämääni seurattaisiin tv-ohjelmassa. Minua on myös pyydetty moniin tosi-tv-sarjoihin osallistumaan kilpailijana tai muuna osanottajana. Olen aina sanonut suoraan ei, koska minulla ei ole ollut aikaa ja motivaatiota. Nyt tilanne oli erilainen, kun meillä on yhteinen elämä Johannan kanssa. On spesiaalia, että nimenomaan juuri tätä elämänvaihettamme dokumentoidaan, Renny kertoo.

Johanna Harlin yhtyy miehensä ajatuksiin.

– Elämässämme tapahtuu niin paljon, että tuntuu arvokkaalta dokumentoida tärkeimmät hetkemme. Meille on tärkeää, että ohjelman sisältö tulee olemaan aitoa ja pääsemme näyttämään, mitä pinnan alla on. Tahdomme valaa ihmisiin positiivista ja kivaa energiaa sekä toivoa ja uskoa unelmiin, Johanna kertoo.

Renny katsoo myös tulevaisuuteen, sillä suhteen alkutaival säilyy dokumenttina myös mahdolliselle jälkikasvulle.

– Se on suuri kunnia, että jotain kiinnostaa meidän elämämme. Dokumentti voi säilyä ikuisesti meidän lapsillemme ja lapsenlapsille, meidän elämämme ja perheemme alusta. Teemme tätä valoisalla ja vapautuneella mielellä.

Kuvausryhmä on taltioinut Harlinien elämää jo Bulgariassa ja Suomessa, mutta pariskunta kuvaa materiaalia myös henkilökohtaisilla päiväkirjakameroillaan.

– Kuvausryhmä on ollut seuraamassa elokuvan kuvauksia, Johannaa toiminnan keskellä näyttelemässä ja minua ohjaamassa, Renny sanoo.

– He ovat myös seuranneet meitä valmistautumassa häihin ja kirjaimellisesti valitsemassa hääpuvun kankaita. Tämä on ollut hirveän positiivinen kokemus. Emme ole kokeneet yhtään, että kameran läsnäolo olisi tunkeileva, päinvastoin, enemmän inspiroinut meitä, pariskunta kertoo.

Ohjelmaan dokumentoidaan pariskunnan arkea ja juhlaa – elämän tärkeimmät hetket mukaan lukien. Harlinien kiireisen vuoden kohokohtiin lukeutuvat ennen kaikkea kolmen päivän eksklusiiviset häät St.Tropezissa ja sitä seuraava unelmien häämatka. Näyttelijän uraansa aloitteleva Johanna loistaa Rennyn uusimman Refuge-elokuvan keskeisessä roolissa ja valmistautuu tuleviin fitness-kisoihin. Renny puolestaan johtaa satapäistä kuvaustiimiä Sofian elokuvastudiolla ja valmistelee uusia Hollywood-elokuvahankkeita.

Hektisen työn lisäksi sarjassa kurkistetaan Rennyn ja Johannan vapaa-aikaan ja päästään mukaan kosmopoliittiparin tähtihetkiin punaiselta matolta romanttisille treffeille. Kisakuntoon tähtäävän Johannan ja median pyörityksessä elävän Rennyn elämästä ei tunteita ja tapahtumia puutu, mutta onneksi rakastavaisten jalat maassa pitää huomionkipeä pieni Myy-koira.

Ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

Renny Harlin liikuttui kyyneliin Viiden jälkeen -ohjelmassa, kun hän paljasti suuren unelmansa. Katso video:

13:44


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja