Renny Harlinilla oli aikoinaan kotona täysi henkilökunta – ei avannut koskaan itse jääkaapin ovea

Renny Harlinilla oli aikoinaan kotona täysi henkilökunta – ei avannut koskaan itse jääkaapin ovea. 1:14
Renny Harlinin ei aikoinaan tarvinnut tehdä kotonaan itse kotitöitä - katso videolta, millä mielin hän muistelee tuota aikaa.

Renny Harlin ja Johanna Harlin keskustelevat kotitöistä The Harlins -sarjassa.

The Harlins -sarjan ensimmäiset jaksot ilmestyivät keskiviikkona 27.4. maksuttomaan mtv-palveluun. Sarjassa seurataan menestysohjaaja Renny Harlinin ja tämän vaimon Johanna Harlinin vauhdikasta elämää Suomessa ja ulkomailla.

Pariskunta asui viime vuonna Bulgariassa, missä Renny kuvasi elokuvaa. Pari keskusteli sarjan toisessa jaksossa kotitöistä. Renny on innostunut etenkin pyykinpesusta, sillä aikoinaan joku muu hoiti ne hänen puolestaan. Johanna myöntää, että hän hämmästeli asiaa seurustelun alkuaikoina.

– Aluksi se oli mulle hirveän outoa, olin hirveän pöyristynyt siitä. Renny ei itse oikein edes aja autoa, eikä ole moneen vuoteen ajanut, Johanna kertoo.

Renny asui aikoinaan todella isossa talossa, jossa hänellä oli paljon apukäsiä aina paikalla.

– Mulla oli täysi henkilökunta ja en käynyt kaupassa, en käynyt keittiössä. Mä en ollut koskaan avannut jääkaapin ovea. Nostin vain luurin ja sanoin, että haluaisin vaikka hampurilaisen. Jos halusi jotain, se tuli sieltä, Renny kertoo.

Mitä Renny ajattelee asiasta nyt, kun muistelee tuota aikaa? Katso video.

The Harlins alkaa mtv-palvelussa ke 27.4. Koko viikon jaksot katsottavissa kerralla.


Lue myös:

    Uusimmat