Renny Harlin ylistää rakkauttaan sosiaalisessa mediassa – Johanna-rakas sädehtii yhteiskuvassa ohjaajapuolisonsa rinnalla

8:07
Renny Harlin herkistyi Luokkakokous 3:n kuvausten lopun häämöttäessä: "Nämä näyttelijät ovat kuin perhettä"

Renny Harlin julkaisi rakkaastaan Johannasta kuvan sosiaalisessa mediassa. 

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 62, ja hänen kihlattunsa Johanna Harlin asuvat paraikaa Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa.

Maassa kesä on rutkasti edempänä kuin Koto-Suomessa, joten rakastavaiset ovat päässeet nauttimaan terasseista ja auringon lempeästä lämmöstä.

Harlin julkaisi Instagram-tililleen yhteiskuvan Johannan kanssa, jonka yhteydessä hän ylistää rakkauttaan. 27-vuotias Fitness-kilpailuun valmentautuva Kokkila sädehtii kuvassa.

– Rakastuminen on uskoa huomiseen, mies kirjoittaa englanniksi.

Johanna on vastannut miehensä rakkaudenosoitukseen suloisella kommentilla.

– Renny, mun kaikki, Johanna kirjoittaa sydänhymiön kera.

Johanna otti käyttöönsä miehensä sukunimen, vaikka he eivät ole menneet vielä naimisiin. Hänen entinen sukunimensä on Kokkila. 

Näyttelijänä tällä hetkellä uraansa luova Johanna paljasti syyn vastikään sosiaalisessa mediassa. 

– Se on järkevää töiden puolesta. Toinen syy on se, että me asutaan ulkomailla ja Kokkila ei ole hirveän helppo siinä mielessä. Siitä on keksitty kaikennäköisiä versioita täällä. Se on aika suomalainen sukunimi, vaikka olenkin maailman ylpein siitä. Näillä näkymin ei tulla ikinä asumaan Suomessa, niin on helpompi, että on kansainvälisempi nimi, Kokkila totesi videolla, jotka säilyvät Instagramissa 24 tuntia julkaisusta. 

Pariskunta aikoo mennä naimisiin myöhemmin tänä vuonna.

Ohjaaja julkisti suhteensa Kokkilaan Apu-lehden haastattelussa marraskuussa. Hän kertoi, että pari tutustui Harlinin ohjaamaan Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa. Suomessa tehtyjen kuvausten jälkeen Harlin tarjosi Kokkilalle työtä hänen seuraavan elokuvaprojektinsa parissa Bulgariassa, jonne pari on asettunut.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja