Rekkakuski liikuttui pikkupojan eleestä: "Maailmassa on vielä hyviä ihmisiä"

Amerikkalainen rekkakuski jakoi Facebookissa koskettavan päivityksen kohtaamisestaan erään perheen kanssa.

Kuljetusalan ammattilaisille suunnattu CDL Life -sivusto uutisoi rekkakuski Michael Smithin päivityksestä, jossa hän kertoo pienen pojan liikuttavasta eleestä. 

Michael pysähtyi lastaamaan kuormaa Pohjois-Carolinassa. Mies istui rekassaan odottamassa lastausta, kun punainen katumaasturi ajoi hänen viereensä. Autosta nousivat isä ja poika juttelemaan Michaelille. Pienellä pojalla olikin herttainen yllätys rekkakuskille. 

”Viikostani tuli 100-prosenttisesti parempi”

Michael kuvailee julkaisussa amerikkalaisen rekkakuskin arkea. Hänen mukaansa ihmiset tulevat rekkakuskien luo ”pummaamaan rahaa ja bensaa”.

– Rekkakuskina minun ensimmäinen ajatukseni oli, että autosta tulee joku mies kertomaan tekosyitä sille, miksi hän on työtön, varaton ja tarvitsee rahaa, kirjoittaa Michael.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Autossa olikin perhe. Äiti, isä ja poika. Isä ja poika nousivat autosta, joten rullasin ikkunan auki jutellakseni heille. Isä nosti pienen pojan lähemmäs ikkunaa ja poika sanoi: ”Toivottavasti sinulla on ollut hyvä Kuskien arvostus -viikko" ja ojensi sitten minulle pussin täynnä karkkia.

Michael oli ällikällä lyöty. Isä kertoi Michaelille, että pieni poika oli käskenyt häntä pysähtymään ja antamaan karkit rekkakuskille.

–  Maailmassa on vielä hyviä ihmisiä. Tämä antaa minulle toivoa tulevista sukupolvista. Viikostani tuli 100-prosenttisesti parempi.

Michaelin julkaisu on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Julkaisu jopa päätyi kyseiselle perheelle asti. Perheen äiti kommentoi tapausta ja kiittelee myös rekkakuskia kohtaamisesta.

– Pieni poika todellakin pelasti päiväni. Kiitos teille, kommentoi Michael äidille.

Lähteet: CDL Life, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat