Pikkutytön reaktio ihastuttaa somessa – rekkakuski sai 4-vuotiaalta pyöräilijältä vilpittömät kiitokset

Video rekkakuskia kohteliaasti kiittävästä pikkutytöstä on levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Pääkuvan video

Kojelautakamera tallensi: Tämä onnettomuus voisi sattua kenelle tahansa

Kun kojelauta- tai kypäräkameroiden materiaalista syntyy somehittejä, tapahtuu videoilla yleensä jotain ikävää. Tämä pätkä sen sijaan saa kaikki hyvälle tuulelle.

Pyöräilyharrastuksestaan Twitterissä raportoiva @FamilyByCycle jakoi maanantaina videon perheen nelivuotiaasta tyttärestä Rhodasta, joka kiittää kohteliaasti rekkakuskia, joka ohitustilanteessa jätti perheelle reilusti tilaa.

– Niin usein saamme nähdä videoita karmeasta liikennekäyttäytymisestä pyöräilijöitä kohtaan, että tämä oppikirjamainen ohitus poikkeuksellisen kärsivälliseltä ja varovaiselta rekkakuskilta ansaitsee jakamisen – kuten myös Rhodan reaktio, perhe kirjoittaa videon yhteydessä.

Videota on uudelleentwiitattu lähes 10 000 kertaa ja sillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Tapauksesta on uutisoitu laajasti brittimediassa, ja pääsipä Rhoda myös BBC:n radio-ohjelman vieraaksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja