Reilua vai kohtuutonta? Siskontyttöä hoitanut nainen laskutti jokaisen vessassa käynninkin

Reilua vai kohtuutonta? Siskontyttöä hoitanut nainen laskutti jokaisen vessassa käynninkin 0:46
Tällaisen laskun Jessican sisko lähetti viikonlopun päätteeksi.

Monen taloudellinen tilanne on tällä hetkellä tiukka, mutta laskuttaisitko tällä tavalla sisarustasi tämän lasten hoitamisesta?

Vaikeat ajat vaativat myös järeitä toimia. Sen sai tuta nahoissaan floridalainen Jessica Pares, 40, joka oli jättänyt tyttärensä viikonlopuksi siskonsa hoidettavaksi.

Jessica oli ollut viikonlopun töissä tapahtumassa, jota ei ollut voinut jättää välistä. Viikonlopun päätteeksi hänen siskonsa lähetti Jessicalle yksityiskohtaisen laskun, johon hän oli eritellyt kaiken, mitä Jessican tytär Victoria oli viikonlopun aikana käyttänyt.

Laskuun kuului muun muassa viisi vessakäyntiä, joista jokainen vessanpytyn huuhtelu maksoi 50 penniä. Myös käsienpesu maksoi 50 penniä kerralta.

Kokonaisuudessaan Victorian täti halusi laskuttaa Jessicalta 72 dollaria viikonlopulta. 72 dollaria on noin 67 euroa. Siskosten välisestä riidasta uutisoi muun muassa New York Post

Laskuun oli merkattu myös eräpäivä, jonka jälkeen se alkaisi kerätä korkoa.

– Kuinka naurettava hän onkaan? Jessica vuodatti tuntemuksiaan TikTok-videolla.

Voit katsoa yllä olevalta videolta, mistä kaikesta Jessican sisko oikein häntä laskutti.

Reilua vai hullua?

Jessican sisko oikeutti laskutuksen sillä, että ajat ovat nyt vaikeat.

– Mielestäni on vain reilua laskuttaa kaikesta, mitä hän käytti hänen ollessa luonani, sisko kertoo viestissään.

Osa laskutetuista asioista voi olla aivan oikeutettuja. Victoria esimerkiksi kasteli yhtenä yönä sänkynsä. Siitä Jessican sisko laskutti 10 dollaria. Hän vei tytön myös yhtenä iltana ravintolaan syömään.

Valtaosa laskutetuista asioista on kuitenkin varsin villejä, kuten aiemmin mainitut vessassa käynnit. Sisko laskutti myös seitsemän dollaria sähköstä, jota Victoria käytti viikonlopun aikana videopelien pelaamiseen. Lasi maitoa maksoi dollarin eli lähes saman verran kuin yksi tölkillinen maitoa kaupassa.

– Sinulla on ongelmia! Kuinka perun tämän pyynnön? Jessica vastasi myöhemmin siskolleen kakkaemojin kera.

Siskon mielestä hänen laskunsa ei ollut kohtuuton, vaan päinvastoin. Jos Jessica olisi vienyt Victorian päiväkotiin, olisi viikonloppu maksanut ainakin 150 dollaria. Hän oli myös kokenut Jessican hoitamisen kuormittavaksi.

Siskon laskuttaminen jakaa mielipiteitä

Jessican avautuminen laskusta on jakanut hänen TikTok-seuraajansa kahteen leiriin. Osan mielestä perheenjäsenen laskuttaminen on naurettavaa, mutta toisilta riittää myös sympatiaa Jessican siskolle.

– Rehellisesti sanottuna, en veisi omia lapsiani enää koskaan tuollaiseen paikkaan, eräs käyttäjä kommentoi.

– Minä hoidan siskoni lapsia ilmaiseksi. He syövät tekemääni ruokaa ja he myös sotkevat, mutta rakastan heitä kuin omiani. Minulle ei koskaan tulisi mieleenkään pyytää heidän hoitamisestaan rahaa, kommentoi toinen.

– Tämä on villiä. Aika hankkia uusi sisko, kommentoi kolmas.

– Ymmärrän sängynkastelun ja ravintolan, mutta kaikki muu on ihan hullua, kommentoi eräs.

Jessican vuodatusvideo on kerännyt TikTokissa 2,7 miljoonaa katselukertaa.

Lähteet: Caters News, New York Post ja @305_lil1/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat