Reetta Hurskeen tilasta päivitys – tällaista jälkeä raju tärsky aiheutti

Reetta Hurske kaatuu todella vaarallisesti aitaan – kasvot ottavat rytäkässä osumaa 1:43
Video: Reetta Hurskeen kilpailu Puolan Torunissa katkesi vaaralliseen kaatumiseen

Aitajuoksija Reetta Hurske kaatui rajunnäköisesti tiistaina Puolan Torunin hallikisoissa. Hurske vietiin tärskyn jälkeen sairaalaan tikattavaksi.

Hurske sai vahvan lähdön, ollen tässä vaiheessa selvästi muita edellä. Sen jälkeen kolisi oikein kunnolla. Hurskeen taimmainen jalka otti kiinni aitaan, horjuttaen aiturin tasapainoa.

– Ei siinä sitten ehtinyt ihmeitä tehdä ennen kuin olin seuraavalla aidalla, Hurske muisteli SUL:n mukaan.

– Kilpailun lääkintähenkilöstö oli nopeasti paikalla. He totesivat, että jalkaan tullut haava pitää tikata, mutta katsoivat, etten lyönyt päätäni niin, että olisin saanut aivotärähdystä. Olin koko ajan perillä siitä, mitä tapahtui, Hurske jatkoi.

Jutun yläreunassa video Hurskeen rajusta kaatumisesta.

Hurske vietiin paikattavaksi sairaalaan.

– Jalkaan tuli lääkärin mukaan seitsemän tikkiä. Leuka on ainoa paikka, joka nyt tuntuu kipeältä. Löin sen kolmanteen aitaan. Se oli sellainen iskumainen, ei repaleinen haava. Lääkärin mukaan lihakset ja kalvotkin olivat ok, Hurske päivitti.

Hurske aikoo näyttää haavaansa Suomessa. Puolassa paikalliset lääkärit totesivat, ettei urheilun jatkamiselle pitäisi olla mitään esteitä.

Hurskeen oli tarkoitus kilpailla lauantaina Ranskan Liévinissä ja sunnuntaina Pariisissa.

– Minun piti lähteä Ranskaan jo torstaina. Lähtöpäivä on siirretty perjantaille. Täytyy katsoa, miten homma lähtee tästä rullaamaan. Olisi tärkeää päästä kisaamaan pian, ettei jää kammoja, Hurske mietti.

Jos Hurske ei pysty juoksemaan viikonloppuna Ranskassa, paluu kilpakentille tapahtuu SM-halleissa seuraavana viikonloppuna Tampereella.

Lue myös:

    Uusimmat