Red Bull -pomolta suora väite – Ferrari jäi Barcelonassa vauhdissa jälkeen: "Saimme autosta aivan kaiken irti"

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo F1-tallin menneen Espanjan GP:ssä jo Ferrarin vauhdin edelle. Nyt tarkoituksena on kiriä eroa ylivoimaiseen Mercedekseen.

Red Bullin Max Verstappen ajoi Barcelonassa viikonloppuna kolmanneksi. Edelle kaasuttelivat ainoastaan Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas.

Hornerin mukaan Red Bull näytti Katalonian radalla, että se on Ferraria paremmassa vedossa.

– Saimme autosta aivan kaiken irti. Maxin ensimmäinen kierros oli häikäisevä. Meillä oli aggressiivinen strategia, mutta päihitimme vauhdillamme Ferrarit, tallipomo sanoi racefans.netin mukaan sunnuntaina.

– Kun miettii, missä tilanteessa olimme talvitesteissä yhdeksän viikkoa sitten, eron kiriminen kiinni ja tuollaisten tehojen saaminen on todella rohkaisevaa. Meidän täytyy nyt keskittyä kaventamaan eroa Mercedekseen.

Red Bullin viikonloppu sujui nousujohteisesti, sillä auton vauhti parani päivä päivältä. Pierre Gasly ylsi hienosti kuudenneksi.

– Kävimme perjantai-iltana paljon dataa läpi. Autoon viikonloppua varten tuodut päivitykset ovat toimineet hyvin. Meidän täytyy nyt sulattaa saamamme tieto ja kehittyä lisää.

Seuraava kilpailu ajetaan 23.-26. toukokuuta Monacossa.

Lue myös:

    Uusimmat