Ravun kesähoroskooppi 2019

Kesä tuo sinulle rohkeutta näyttää tunteesi, ja se todella kannattaa.

Sinusta on jo pitkään tuntunut, ettet ole pystynyt juurikaan vaikuttamaan kohtaloosi, mutta tänä kesänä voit saada elämäsi paremmin hallintaasi.

Olet ehkä myös pelännyt näyttää, miltä sinusta oikeasti tuntuu. Sinulla on voimakkaita tunteita, mutta yleensä pidät tunteesi ja ajatuksesi mieluummin piilossa kuin altistat ne muiden mielipiteille. Kesä tuo sinulle rohkeutta näyttää tunteesi, ja se todella kannattaa.

Sinä arvostat rehellistä ja avointa keskustelua kumppanisi kanssa. Jollei se onnistu, syytät siitä helposti toista osapuolta. Kaikki ei ole niin mustavalkoista, ja onnellisillakin pareilla on joskus riitoja. Teidän täytyy vain varmistaa, että ratkaisette ne rakastavasti ja arvostavasti.

Sinä et halua tyytyä pelkkään hetken huumaan

Kesäkuu ei ole kaikkein otollisinta aikaa sinkkuravuille, jotka yrittävät löytää rakkauden. Tarjolla on enimmäkseen pinnallisia ja lyhytaikaisia suhteita, ja ne eivät sinulle riitä. Sinä et halua tyytyä pelkkään hetken huumaan, vaan haluat löytää rinnallesi ihmisen, jonka kanssa voit viettää ehkä jopa koko elämäsi.

Rapu lomamatkalla

Lomalla ravut nauttivat matkustamisesta paikkoihin, joissa on täydet mukavuudet. Minkäänlainen reppumatkailu ja alkeellinen elämä eivät ole sinua varten.

Älä etsi kumppania niin epätoivoisesti

Sinusta voi välillä tuntua että kaikilla muilla on kumppani rinnallaan ja vain sinä olet yksin. Se masentaa sinua erityisen paljon kesällä, kun näet rakastuneita pareja joka puolella. Mahdollisuudet kumppanin löytämiselle eivät ole kuitenkaan vielä heinäkuussakaan parhaat mahdolliset.

Älä etsi kumppania niin epätoivoisesti. Ensin sinun on opittava rakastamaan itseäsi. Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet, älä sellaisena kuin kuvittelet, että sinun pitäisi olla. Kun opit rakastamaan itseäsi, olet vastaanottavaisempi myös toiselta ihmiseltä tulevalle rakkaudelle. Rakkaus tulee elämääsi, kun olet siihen valmis, ehkäpä vielä tämän kesän aikana.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja