Rasmus Ristolaisen puheet MTV Urheilulle kantautuivat seurapomon korviin – viittaa Suomen kiekkohypeen: ”Tarinat ovat tulleet Suomesta”

5:39
Rasmus Ristolainen kertoi MTV Urheilun haastattelussa tulevaisuudestaan NHL:ssä.

MTV Urheilun saama tieto NHL-puolustaja Rasmus Ristolaisen seuranvaihtoaikeista kantautui myös Buffalo Sabresin managerin Jason Botterillin korviin. Seurapomo ei yllättynyt kuulemastaan.

MTV Urheilu kertoi heinäkuun lopulla, että Ristolainen tuskin jatkaa uraansa hänet aikoinaan varanneessa Buffalossa. Edellisviikolla hän kertoi haastattelussa, että tilanne on edelleen auki, ja avaimet mahdolliseen siirtoon Sabresin käsissä.

Botterill on tietoinen 24-vuotiaan Ristolaisen tilanteesta.

– En ole yllättynyt enkä pettynyt, seurapomo tokaisee Buffalo Newsille.

Manageri viittaa Suomessa käynnissä olevaan isoon kiekkobuumiin, joka näkyy myös täältä Pohjois-Amerikkaan kaikuvissa uutisissa.

– Aina syntyy tarinoita, kun pelaajat palaavat (kotimaihinsa), ja Suomella on ollut uskomaton vuosi nuorten ja aikuisten MM-kisoissa, Botterill viittaa kahteen kultamitaliin.

– Mutta kun katsoo paria viime viikkoa, niin tarinoita on tullut muistakin organisaatioista, ja ne ovat tulleet Suomesta. Ne ovat siis jotain, jota emme voi kontrolloida. Mitä voimme kontrolloida, on oma keskustelumme pelaajan kanssa, omalla ryhmällämme, hän jatkaa.

Ristolaisen lisäksi Patrik Laine ja Mikko Rantanen ovat omilla laahaavilla jatkoneuvotteluillaan olleet kesän seuratuimpia nimiä NHL:ssä.

Tämän enempää ei Botterill ei halunnut avata Ristolaisen kanssa käytyjen neuvotteluiden yksityiskohtia. Hänen mukaansa keskustelut kuitenkin jatkuvat edelleen.

– Jatkamme yritystä tämän joukkueen kokoamisessa, jotta saamme ”Riston” sellaiseen asemaan, jossa hän voi saavuttaa menestystä.

– Kyllä, hän haluaa voittaa. Haluamme myös laittaa hänet tilanteeseen, jossa hän pelaa hyvin, ja sitä olemme pyrkineet toteuttaa joillain siirroillamme, joilla olemme lisänneet syvyyttä ja kilpailua puolustukseemme, Botterill kommentoi.

Sabres on kesän aikana hankkinut puolustukseensa Colin Millerin Vegasista, John Gilmourin New York Rangersista ja Henri Jokiharjun Chicagosta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja