Raskaana oleva malli osoittaa kuvaparillaan poseerauksen merkityksen – muistuttaa kuitenkin tärkeämmästä asiasta

Järkytyitkö kumppanisi muuttuneesta vartalosta raskauden ja synnytyksen jälkeen? Miehet vastaavat 0:39
Suomalaismiehet vastaavat: Aiheuttivatko kumppanin kehon raskausmuutokset järkytyksen?

Australialainen malli muistuttaa kuvaparillaan, ettei kaiken tarvitse olla näennäisesti niin täydellistä.

Australialainen malli ja entinen Big Brother -kisaaja Krystal Hipwell odottaa kolmatta lastaan. Raskautensa puolivälin paikkeilla oleva Krystal julkaisi kuvaparin muistuttaakseen muita raskaana olevia eräästä asiasta, kertoo News.com.au.

Kuvaparilla nainen näyttää, kuinka helppoa mahdolliset “viat” on piilottaa poseeraustyylistä riippuen.  Jos oma vauvavatsa ja raskauden tuomat muutokset ahdistavat muiden “täydellisiä” raskauskuvia katsellessa, kannattaa Krystalin julkaisu katsoa ja lukea ajatuksella.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensimmäisessä kuvassa Krystal poseeraa hieman sivuittain vauvamahan ollessa täysin esillä. Toisessa kuvassa nainen poseeraa selin kameraan kädet ristissä rinnallaan.  Poseeraustyylistä riippuen näyttää myös Krystalin vartalo erilaiselta, ja siksi nainen muistuttaakin:

– Raskaus voi näyttää hyvin erilaiselta riippuen siitä, mihin valitsemme keskittää huomiomme, Krystal kirjoitti kuvaparin saatetekstiin.

"Vaikka joku ei ole 'täydellistä'..."

Krystal ei kuitenkaan kannusta "täydellisiin" poseerauksiin, vaan kehottaa muistamaan upean syyn raskauden aikana tapahtuneiden muutosten taustalla.

– Me voimme valita joko keskittyä "vikoihin", muutoksiin, joita kehomme käy läpi, ja jotka eivät ehkä ole niin tervetulleita kuin toiset tai voimme valita ottaa hyvän ei-niin-hyvän kanssa ja vaihtaa keskittymisemme niihin uskomattomiin muutoksiin, joita kehomme käy läpi, hän muotoilee.

Krystal kannustaa hukuttamaan hupsut ajatukset kiitollisuuteen.

– Vaikka joku ei ole "täydellistä", tekeekö se siitä yhtään vähemmän kaunista? hän kehottaa miettimään.

Kuvaparilla on yli 16 000 tykkäystä, ja sitä on kommentoitu ylistävin sanoin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: News.com.auLue myös:

    Uusimmat